Søk

Søkeresultater ""

Sider
(150)
Vinnerne av Sommerkonkurransen 2013 er kåret!

Sommeren er her og ferien nærmer seg med stormskritt! Dette er en god anledning for sommerkonkurranser, og Haugen-Gruppen Storkjøkken vil selvfølgelig også være med på denne trenden. Vi fyller opp fire store sommergaveesker med fristende produkt...

Laboratorio Tortellini Spaghetti og Basilikumpesto - en velkjent favoritt på sommermenyen!

Rask og praktisk å tilberede, og kombineres best med grillet kjøtt eller fisk, og fersk parmesanost. Resultatet er: God smak, god inntjening og fornøyde gjester! Velbekomme!    Klikk her for å laste ned sommertilbudet  

Innovative og trendy lanseringer fra Haugen-Gruppen Storkjøkken 1. september!

Det er med stolthet vi kan vise frem en liten teaser, som presenterer våre 1. september-nyheter. Sjelden har vi lansert så mye gode produkter, som vi håper og tror vil tas meget godt imot av det norske storhusholdningsmarkedet! Nyhetslanse...

Anjali Pathak gjest hos Wenche Andersen i God Morgen Norge

Mange har nok fått med seg dette innslaget, men litt på etterskudd legger vi likevel ut linken her. Før sommeren gjestet Anjali Pathak God Morgen Norge og Wenche Andersen på hennes TV-kjøkken. I det landet i verden med mest indisk mat etter Indi...

Innovative nyheter fra El Paradiso

Meksikansk fusion på sitt beste - nyheter 1. september Meksikansk er populært som aldri før, og øker stadig. Nå kan spisestedene tilføre nye elementer og ny verdi til dette etablerte konseptet! Asian Sriracha Sauce er et asiatisk produkt ...

Pesto og hele, semitørkede tomater!

Nyheter fra Paradiso 1. september Å gi gjestene den ekte følelsen av Middelhavet er lettere enn noen gang. Haugen-Gruppens eget merkenavn, Paradiso, leverer produkter av høy kvalitet, med det autentiske, genuine og ekte som stikkord. Nå lans...

Mission utvikler Mex-Mex videre

Tre innovative klassikere lanseres 1. september I Norge har den meksikanske tradisjonen blitt etablert med tacoskjelll og hvetetortilla som helt sentrale elementer. Nå tar Haugen-Gruppen og Mission trenden videre, ved å lansere tre produkter b...

Premium Soyasaus i porsjonspakning

Nyhet fra Go-Tan 1. september Det er liten tvil om at Sushisegmentet har tatt av i Norge. Av den grunn domineres markedet for soyasaus også av japanske soyasauser. Det finnes svært få soyasaus-produkter i premium-kategorien, og Haugen-Gruppen ...

Thai Lollipop med reke

Nyhet fra Salomon Foodworld 1. september Salomon Foodworld er Europas ledende og mest innovative fingermatleverandør, og Salomon leverer stadig nye innovasjoner. I et fyldig sortiment av fingermat fra verdens ulike matkulturer, kommer nå en sm...

Forkokt Pasta Penne Tricolore

Nyhet fra Laboratorio Tortellini 1. september Italias og verdens ledende industriprodusent av pasta heter Surgital, og holder til like utenfor Bologna. Varemerket Laboratorio Tortellini har etablert seg som det norske storkjøkkenmarkedets suve...

Møt vår nye mann i Østfold og Akershus øst!

Vi har gleden av å presentere vår nye mann i distrikt Østfold& Akershus øst; Jon Are Reiss Nilsen! Jon Are beskriver seg selv som blid og positiv, og det er noe alle vi som møter han kan si oss enige i – han har alltid et smil om munnen! For ...

Ledig stilling: Distriktssjef storkjøkken

Distriktssjef Storkjøkken - Hordaland, Sunnmøre, Sogn og Fjordane Vi skal ansette en person som vil få ansvar for kunder på mat og drikke i dette distriktet. Haugen-Gruppen AS Storkjøkken selger kjente internasjonale varemerker innenfor var...

Martin Garfjell (25) imponerte med 2. plass i verdens største DJ-konkurranse

Siste helgen i september vant Martin Garfjell norgesfinalen i verdens største og viktigste DJ-konkurranse, Movida Corona. Verdensfinalen fant sted på legendariske Pacha Ibiza, foran flere tusen publikummere. Blant finalister fra 25 land plass...

Vinnerene av hurtigsvarpremie er kåret - Sochi 2014

7. februar går startskuddet for vinterens store begivenhet - i Sochi. Norske vintersportsutøvere og publikum er klare for idrettsfest. Vi tilbyr eget aktivitsteprogram med dekormateriell og oppskrifter, spesielt tilpasset kantiner. Interessen...

Bollywood is Dancing - høstens garanterte aktivitetssuksess!

Bollywoodtradisjonen har spredd seg som en farsott i den vestlige verden. Indisk mat og kultur er forbundet med mye farger, glede, smak, og ikke minst - humør! Nå tilbyr Haugen-Gruppen aktivitetsmateriell med dekor og oppskrifter som skaper den ...

Norges beste hotellfrokost 2013 er kåret!

Rica Nidelven Hotel er vinner av Twinings Best Breakfast for 8.år på rad! Trondheimshotellet serverer fortsatt landets beste hotellfrokost. Under prisutdelingen tirsdag kunne Rica Nidelven ta imot prisen som vinner av Norges beste hotellfr...

Julekonkurranse 2013 - vinnerne er kåret!

At førjulstiden er over oss er umulig å overse. Med TV-reklame som lyser av hvit jul og julestemning er det lite annet å gjøre enn å sette i gang nedtellingen. Vi i Haugen-Gruppen er også med på oppladingen. Vinnerne av årets førjulskonkurranse...

Oppskrift på perfekt julegrøt!

Med Paradiso grøtris kan vi garantere deg nissebesøk! Grøt er nemlig ikke grøt. Nisser er kresne, og det er dine gjester også. Paradiso Grøtris er ris i Premiumkategorien, noe som innebærer høykvalitets ris, lav brekkasje og riktig polering. ...

Haugen-Gruppen Storkjøkken lanseres på Produktdatabasen (PDB)

Millums mye omtale portal "Produktdatabasen" (PDB) har utviklet seg til å bli en fyldig informasjonskanal. Det er en glede å informere om at Haugen-Gruppen Storkjøkkens sortiment fra desember 2013 vil være å finne i PDB!  Hva er Millum PDB? ...

Møt vår nye Brand Manager, Jørgen Peterson!

Vår nye mann, Jørgen Peterson, bestemte seg særdeles tidlig for å bli proff innen matbransjen. Som fireåring sto han foran en enorm grill på Lanzarote. Det ble helgrillet fisk, og Jørgen fikk stjerner i øynene. Brannmann og politimann har aldr...

Haugen-Gruppen Storkjøkken kåret til BESTE LEVERANDØR!

Umoe Restaurants har valgt Haugen-Gruppen Storkjøkken til årets leverandør! Haugen-Gruppen AS fikk utmerkelsen under kategorien mat. Spesielt gledelig er juryens begrunnelse, som er helt i tråd med Haugen-Gruppens verdier. Bildet viser fra...

2013

2013

Nyhet 1/5: Patak's Tikka Masala paste

Nyhet 1/5: Patak's Tikka Masala paste

Patak's med fire ferdige sauser for storkjøkkenbransjen!

Patak's med fire ferdige sauser for storkjøkkenbransjen!

2013

2013

Uncut from the kitchen: Fish Stick sweet chili with TABASCO® chimichurri, Stubbskjell-sopp og Couscous Gourmet

Se vår Corporate Chef Mats Johansson lage en lekker og rask rett med; fisk fra Salomon, couscous fra Tipiak og TABASCO® Klikk  her for å se oppskrift og film!

2014

2014

2014

2014

Haugen-Gruppen årets Industrileverandør GRESS 2014

Haugen-Gruppen Foodservice ble tildelt årets Industrileverandør!   15. januar 2015 ble årets GRESS-messe arrangert på Norges Varemesse på Lillestrøm. På kvelden var det klart for bankett og markering av 20 års jubileet til GRESS-samarbeidet...

Haugen-Gruppens vareliste februar 2015 er nå tilgjengelig!

Den nye varelisten til Haugen-Gruppen Storkjøkken, ligger nå tilgjengelig for nedlasting! Klikk  her for å laste ned / bla i varelisten.

Spennende nyheter fra Haugen-Gruppen Storkjøkken!

Les mer om våre spennende nyheter HER!  

Haugen-Gruppen Foodservice tildelt prisen «Best Foodservice Activity»

26. - 30. mai 2015 avholdt TABASCO® sin salgs- og markedskonferanse for Europa, Midtøsten og Afrika. Konferansen avholdes hvert 3. år og det er over 45 land representert. Det hele avsluttes med en storstilt bankett med 3 høythengende priser. Her...

Olivenolje fra Gaea tildelt utmerkelsen "Der Feinschmecker 2015 Olio Award"!

«Der Feinschmecker», et ledende matlaging- og livsstilsmagasin, arrangerer hvert år en blindtest av de 500 beste Extra Virgin olivenoljer fra hvert kontinent. Disse oljene blir nøye evaluert av en komité bestående av topp fagfolk, og en selektiv ...

Julefotokonkurransen 2015

Delta i Haugen-Gruppen Storkjøkkens julefotokonkurranse. Stor pakke med juleprodukter verdt 2.500,- til 6 vinnere! Regler: Ta stemningsbilder med julen i fokus. Gjerne matretter, men kan være annet også. Eneste kriterium for å delta er at bi...

2015

2015

2015

2015

Spennende nyheter fra Haugen-Gruppen februar 2016!

Vi har nå lansert en rekke spennende nyheter! Les mer om våre spennende nyheter HER!  

Påmelding til TABASCO® Hot Chef Konkurranse

Klikk HER for påmelding til TABASCO® Hot Chef Konkurranse! Invitasjonen kan leses her  

Haugen-Gruppen Storkjøkken Påskekonkurranse 2016

Hvem vil vinne 12 kg deilig godt fra Anthon Berg til påsken? Delta i påskekonkurransen til Haugen-Gruppen Storkjøkken, og du kan vinne et utvalg av årets påskegodteri fra kvalitetsleverandøren Anthon Berg. Regler: Ta et påskebilde eller st...

Twinings Best Breakfast 2016 - Fylkesvinnere

Haugen-Gruppen arrangerer Twinings Best Breakfast for 12 gang! Norges beste frokost kåres i oktober, men i løpet av mai kårer vi en vinner i hvert fylke. I noen fylker er konkurransen ekstra tett, og da kan det også utstedes et "Wild Card", til ...

Spennende nyheter fra Haugen-Gruppen mai 2016!

Vi har nå lansert en rekke spennende nyheter! Les mer om våre spennende nyheter HER!

Fantastiske nyheter fra Haugen-Gruppen i oktober

En rekke spennende og gode nyheter fra Haugen-Gruppen i oktober! Se alle produktene HER  Ønsker du å se nyhetsbrosjyren for alle produktene vi har lansert i år finner du det HER .

Vinner av Twinings Best Breakfast 2016

Thon Hotel Lofoten vinner av Twinings Best Breakfast 2016 Scandic Nidelven har en imponerende seiersrekke bak seg og har vunnet den prestisjefylte konkurransen 10 år på rad. Nivået de har satt på frokosten har vært inspirerend...

2016

2016

2016

2016

2017

2017

Vinner av Twinings Best Breakfast 2017

Vinner av Twinings Best Breakfast 2017 Scandic Nidelven tar tilbake tronen   Scandic Nidelven er kåret til vinneren av Twinings Best Breakfast 2017 og har med det vunnet den prestisjetunge konkurransen hele 11 ganger. Scandic Nidelven har i mange ...

2017

2017

Arkiv

Arkiv

Haugen-Gruppen kommer med en rekke produktnyheter!

Haugen-Gruppen har overtatt distribusjonen av Kikkoman i Norge, og lanserer nå en flere godbiter; Kikkoman Ponzu, Kikkoman Soyasaus i porsjonspose, og Kikkoman Soyasaus Økologisk. Etter stor suksess med Go-Tan Srirachasaus kommer nå Go-Tan Smoke...

Sommerens nyheter fra Haugen-Gruppen!

Haugen-Gruppenkommer med en rekke spennende nyheter som  vi håper dere setter pris på! For førstegang i Norge kommer unike semifriske krydder som må testes! De er håndplukketrett før blomstring og behandlet i en patentert prosess som gir dem...

Twinings Best Breakfast Fylkesvinnere 2018

Twinings Best Breakfast kårer i 2018 Norges beste frokost for 14 år på rad.   Det er spennende å se hvordan mange hoteller har hatt et fantastisk fokus på frokost, og konkurransen er tettere og tøffere enn noensinne, noe som betyr ...

Twinings Best Breakfast Finalister 2018

Haugen-Gruppen gratulerer de 7 finalistene i Twinings Best Breakfast 2018! Finalister 2018 Scandic Byparken Thon Hotel Rosenkrantz Bergen Thon Hotel Lofoten Scandic Hell Scandic Nidelven Thon Hotel Stavanger Scandic Maritim Hotel Ha...

Vinner av Twinings Best Breakfast 2018

Scandic Nidelven utvider og utvikler frokosten videre   Twinings Best Breakfast kan igjen gratulere Scandic Nidelven som vinner av Twinings Best Breakfast. Etter meget sterk konkurranse de siste årene har Scandic Nidelven bygget ut frokostlokalene...

2018

2018

Alle nyheter

Alle nyheter

Aktuelt

Aktuelt

Om oss

Om Storkjøkken Haugen-Gruppen Storkjøkken har egen markedsavdeling og landsdekkende salgsapparat som består av erfarne bransjefolk med utdannelse bl.a. som kokker. Dette har vi bevisst gjort for å kunne snakke kundenes eget språk og bedre kunne ve...

Om Storkjøkken

Om Storkjøkken

Videor

Videor

Hidden

Hidden

Storkjøkken

Storkjøkken

Hvite druer

Chardonnay: Hvitvinsdrue nr 1 i utbredelse og kvalitet. Lett å dyrke og forme forvinmakeren, gir viner som lett reflekterer terroir. Gir aroma som eple, melon,mineral, smør, nøtter og toast. Gode egenskaper med eik. Best i Burgund,Champagne, Ch...

Riktigt vin til maten

Når det gjelder mat og vin i kombinasjon så fi nnes et utall muligheter og det er vanskelig å finne et fasitsvar. Det er jo til syvende og sist dine egne preferanser som gjelder. Det viktigste er at du spiser og drikker noe du selv synes er godt....

Drueguide

Drueguide

Vårt team

Vårt team

Vinsortiment

Vinsortiment

Prislister

Nedenfor ligger prisliste gjeldende for Horeca som oppdateres 3 ganger per år. Vi tar forbehold om evt. trykkfeil Pris og Produktliste for Horeca

VinkatalogTest

Ett test av annan pdf-bläddrare   .embed-container { position: relative; padding-bottom:56.25%; height:0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top:...

Katalog & priser

Katalog & priser

Nyhet på Vinmonopolet 3.juli i kategori 3: Paradyskloof Pinotage 150 NOK

Haugen-Gruppen AS har vunnet et anbud på Vinmonopolet og en ny Sør-Afrikaner lanseres derfor på Vinmonopolet samt Horeca lørdag 3.juli. Den perfekte vinen sammen med sluttspillet under Fotball VM.  Paradyskloof er en vin laget 100% på Pinotage dr...

Vi setter ned prisene fra 1.juli - 31.august på Utvalgte Hardys varer

Vi setter ned prisen på hvit og rød Hardys Shuttles. Vi setter ned prisen på Hardys Stamp Riesling/Gewurztraminer. Vi setter ned prisen på Hardys Stamp Semillon Chardonnay. Vi setter ned prisen på Hardys Stamp Shiraz Cabernet. De nye prisene er u...

Ny Vinkatalog er nå tilgjengelig både på nettet og i print

Katalogen kan lastes ned i sin helhet fra våre nettsider, som en pdf. Ønsker du katalogen vår i print, ta kontakt med din lokale Haugen-Gruppen representant.

Eileen Hardy Shiraz 1995 Best i Test 2010 i Aperitif nr 5 august 2010

I tillegg til å lese om Eileen Hardy Shiraz Best i Test, kan dere også lese at Hardys Stamp Shiraz Cabernet også fikk 82 poeng og 79 poeng til Hardys Mill Cellars Shiraz. I vedlagt pdf kan dere lese hele testen.  (Merk at Hardys var bedre enn både...

Intervju med Emmanual Lebas fra Baron Philippe de Rothschild

Radio Kanal 1 lørdag 24.oktober: Intervju med Emmanual Lebas fra Baron Philippe de Rothschild i forbindelse med Mouton Cadet 80 års feiringen  http://www.radioriks.no/medlemmer/filer/8182_20101023Gallamiddag.mp3

“Grand Gold” og gullmedalje til Bollinger

“Grand Gold” for Bollinger La Grande Année Rosé 2002 og gullmedalje på Bollinger Special Cuvée på Mundus Vini 2010.

Gull medalje til Bollinger Rosé NV

Gull medalje til Bollinger Rosé NV i International Wine Challenge 2010 og i New Zealand International Wine Show. I tillegg vant også Bollinger Rosé NV troféen for beste musserende vin på New Zealand International Wine Show.

2010

2010

Pressemelding HORECA

Introduksjon av Freshcase: Et gjennombrudd og en innovasjon innenfor emballasje for vin industrien.   - Constellation Europe introduserer Freshcase i utvalgte Europeiske markeder -    London, UK (28 oktober 2009) - Constellation Eur...

Freshcase website goes live today - spread the word

Torsdag 26.oktober gikk internettsiden FreshCase live for å samsvare med den første forbruker lanseringen som fant sted i Netto i Danmark. Ta en titt på www.freshcasewine.com . På videosidene kan du nyte introduksjonen av FreshCase som utfør...

Baron Philippe de Rothschild S.A. bytter samarbeidspartner i Norge

Blom og Best Cellars som vil ivareta salg og distribusjon frem til og med 31.desember 2009. Baron Philippe de Rothschild er et familieselskap etablert i 1933, med et representantskap med Baronesse Philippine De Rothschild som leder og formann og ...

Invitasjon til Be Inspired Wineshow 9. og 10.februar 2010 på Grand Hotel Oslo

Haugen-Gruppen AS inviterer til vinmesse. En unik mulighet til å treffe og snakke med vinprodusentene direkte.  Hver produsent vil representere sin egen stand med produkter tilgjengelig både i det norske og internasjonale markedet. Vi vil også ti...

2009

2009

Be Inspired Food & Wine Show – MELD DEG PÅ NÅ!

Grand Hotel Oslo 9. og 10.februar. Speilsalen vil bli fylt med vin fra hele verden. Her treffer du over 30 internasjonalt kjente vinprodusenter som presenterer viner fra mer enn 10 forskjellige land, over 30 vin produserende regioner og over 150 p...

Nyttårsbobler med blant annet Champagne Ayala – Radio Kanal 1

http://www.radioriks.no/medlemmer/filer/8264_20101225Nyttarsbobler~0.mp3

Haugen-Gruppen selger verdens beste Cognac!

Ved Cognac Masters Award som ble holdt i London i desember 2010 vant Cognac Tesseron 2 førsteplasser! Cognac Masters 2010, Prestige, for Tesseron Lot 29 & Cognac Masters 2010, Design &Packaging, for Tesseron Extreme.   Les mer Se side 38-40:  htt...

VOGA blir nevnt på “Colorado´s Everyday Show”: Great gifts for your girlfriends.

www.kwgn.com/videobeta/b71a9c72-93c8-4338-a74d-06fcafe812d9/News/Great-Gifts-for-Your-Girlfriends

Les de fantastiske anmeldelsene om våre spanske viner

Det er de anerkjente Jay Miller og Robert Parker som har gjort følgende anmeldelser på de spanske vinene fra Coto og Museum. Coto de Imaz Reserva 2005 Score: 89 points The 2005 Coto de Imaz Reserva is predominantly Tempranillo with a dollop of ...

Vinkelnerforeningen feirer sitt 20 års jubileum – MELD DEG PÅ NÅ:

I år feirer Norsk Vinkelnerforeningen sitt 20 års jubileum. Dette feires med STOR fest på FABRIKKEN, Vulkan i Maridalsveien 13 i Oslo. Det blir det et arrangement helt utenom det vanlige og alt er GRATIS.  Alle Grand – og Premier Cru partnere ska...

Baron de Ley, El Coto og Museum

Ny oppdatert informasjon vedrørende BARON DE LEY . Les også om de nye vin-årgangene som vil være tilgjengelig for salg.  For mer informasjon vedrørende BARON DE LEY. Ta kontakt med Haugen-Gruppen AS v/ Jens Karlsson, e-post: jens.karlsson@haugen-...

Spansk rødvin fra BARON DE LEY i norsk natur

Oppdrag Sognefjorden NRK1 har premiere søndag 6 mars kl. 20.25.   Dette er en TV-serie på 7 episoder om 12 ekstremsportsutøvere på en båtreise innover Sognefjorden. Oppdrag Sognefjorden er et spennende eventyr der noen av Norges fremste ekstremspo...

Strålende omtale av Champagne Bollinger i Dagens Næringsliv, lørdag den 26. februar

Legg spesielt merke til den gode omtalen av vår Special Cuvée:  Champagne Bollinger Spécial Cuvée, Brut  Vare nr. VP: 87901, Veil. utsalgspris: KR 399,90  “ En slager på Polets basislister år ut og år inn. Selv om den er en standardcuvée har den ...

Bodegas Santa Ana skårer høyt i Argentina Wine Awards 2011

For femte gang på rad har Bodegas Santa Ana skåret høyt i den siste Argentina Wine Awards. Dette er den viktigste konkurransen for argentinsk vin. Denne gang var det for rødvinen La Mascota Cabernet Sauvignon 2009.

Siste nytt!! Ochoa skårer høyt i "The wine Advocate Magazine"

Nye rangeringer av The Wine Advocate Magasinet har nylig blitt publisert og vi er veldig glade for å dele med deg høydepunktene mottatt av Robert Parkers team. Du kan se under rangeringer av Ochoa sine viner. Les i tillegg vedlegget for nærmere be...

Oppskrifter

Oppskrifter

Produkter

Produkter

Videor

Videor

Om Dagligvarer

Om Dagligvarer

Kontakta Dagligvarer

Kontakta Dagligvarer

Nyheter

Nyheter

Nyheter

Nyheter

Hidden

Hidden

Dagligvarer

Dagligvarer

Oppskrifter

Oppskrifter

Oppskrifter

Oppskrifter

Varelister

Varelister

Vårt team

Vårt team

Produkter

Produkter

2011

2011

Rose's Black Range - Designed for Night Life

Rose's Black Range - Designed for Night Life

2011

2011

Her er vinner(ne) av Tabasco Chipotle oppskriftskonkurranse!

Det har vært en fryd å lese alle kreative og spennende forslag til oppskrifter som har kommet inn i konkurransen. Noen forslag er meget raske og enkle oppskrifter, mens andre har levert mer tidkrevende forslag. For å understreke de mange muligh...

Last ned vår nye vareliste med alle 1.februar-nyheter!

1. februar er en viktig dag i det norske markedet. En rekke nyheter lanseres, og Haugen-Gruppen kommer med mange meget spennende nyheter! ...

Les om våre spennende nyheter for storkjøkken 1. februar!

I Haugen-Gruppen Foodservice sitt nyhetsbrev for februar er det som seg hør og bør en oversiktlig oversikt over alle våre nyheter 1. februar. Mye nyttig info, og ikke minst, særdeles mye spennnende, nye produkter!  Les nyhetesbrevet ...

Ukentlige premier trekkes ut blant våre Facebook-venner!

På Facebook-siden vår poster vi oppskrifter, nyheter, reportasjer fra besøk hos våre produsenter over hele verden, inspirasjonsvideoer, og av og til er det også konkurranser. Vi vil gjerne oppfordre flest mulig av våre kunder innen storkjøkke...

Hvit Balsamico - Ny trend!

Balsamico har vært trend i en årrekke. Haugen-Gruppen har vært en sterk aktør med merkenavnet Il Torrione. Stolt, ekte italiensk merkevare fra Modena. Ulike typer balsamico og kremet balsamico har vært meget populært for norske forbrukere og ...

Cafe & Fastfoodmessen anbefales - besøk Haugen-Gruppen Storkjøkken!

6. og 7. mars går CAFE OG FASTFOOD-messen av stabelen på EXPORAMA utenfor Oslo. Messen anbefales. I tillegg til utstillere legges det opp til et omfattende faglig program det virkelig er verdt å få med seg.  Klikk her for å lese mer om ...

Møt vår "TV-kokk" Jonas Werner Andersen, i Haugen-Gruppen Storkjøkken sitt nyhetsbrev for mars 2012!

Har du lest vårt mars-nyhetsbrev? Blant høydepunktene er flere fine og inspirerende filmer, om Quesadilla og Sushi. Oppdatering om Twinings Best Breakfast - Norges beste Hotellfrokost, og nytt om noen av årets trender. Klikk på linken for å lese ...

Anjali Pathak er gjest i Alan Titchmarsh-show

Kirit og Meena Pathak er ekteparet som flyttet fra India, via Kenya til England. Ønsket var å tilby ekte indisk, autentisk mat for det engelske folk. I 1957 startet driften opp, og Patak's er idag det ledende merket innen indisk mat utenfor India....

Folk i form til London 2012 - Kjør aktivitet med Haugen-Gruppen Storkjøkken!

Haugen-Gruppen presenterer i forbindelse med London 2012 et spennende konsept for kantine og restaurant. Oppfordringen er å satse på sunn mat fra hele verden! Sammen med et større antall oppskrifter med sunnhet i fokus, presenteres også dekormat...

Nyhetsbrev fra Haugen-Gruppen Storkjøkken - april 2012

I vårt april-nyhetsbrev åpner vi med en real påskekonkurranse! Er du god på matretter fra ulike land så er dette konkurransen for deg! Fristen for å delta er fredag 14. april, og fine premier vanker til tre med riktig svar, eller nærmest mulig fa...

Påskekonkurranse 2012 - vinnerne er kåret!

Haugen-Gruppen Storkjøkken har avholdt årets påskekonkurranse. Oppgaven var å plassere matretter på riktig land, og også fastsette rettens navn! Tips kunne finnes i oppskriftsbank på de fleste, men ikke alle rettene... Vi har mottat nesten 50 sv...

Nyhetsbrev fra Haugen-Gruppen Storkjøkken - mai 2012

Vårt mai-nyhetsbrev er naturlig nok viet til det meget spennende utvalget Haugen-Gruppen Storkjøkken lanserer 1. mai. Deriblant en serie med Anti-pasta-produkter fra Paradiso, en unik my Buffalo Wing Sauce fra Tabasco, og en ny kategori under me...

Vinnerne av TABASCO®-konkurransen er kåret!

Vi har avholdt vår lille kunnskapskonkurranse om TABASCO®. Konkurransen finner du ved å klikke her . Nå er resultatene klare, og vi har kåret tre vinnere! Men først - her er fasiten! I Norge har vi 6 forskjellige varianter, og...

Haugen-Gruppen Storkjøkken kåret til ÅRETS LEVERANDØR hos Studentkafeene!

Haugen-Gruppen Storkjøkken er stolte av å nok en gang å kunne smykke oss med en høythengende pris. Studentkafeene har for aller første gang kåret sin beste leverandør, og da er det ekstra hyggelig at det var vi i Haugen-Gruppen Storkjøkken som m...

Her serveres den beste hotellfrokosten - i hvert fylke!

Twinings Best Breakfast går av stabelen for 8. år på rad. Konkurransen arrangeres av Haugen-Gruppen, og kårer landets beste hotellfrokost. Nytt av året er at konkurransen utnevner de 19 fylkesvinnerne, før de aller beste kåres senere iår. Nå er ...

Vinn VIP-bord til 8 personer - OSLO OKTOBERFEST i august!

Nå er det tid for moderne Oktoberfest i Oslo! Arrangørene vil skape en folkefest med gratis inngang og moro som nordmenn vil elske. Etter København, Stockholm, London og Helsinki, er det på tide at også Oslo har også får en tradisjon som bidr...

NYHET: Engangsfilter for løsvekt-te!

Storkjøkkenbransjen har lenge etterlyst en god løsning for presentasjon av løsvekt-te på en enkel måte. Endelig har vi løsningen klar!   Produsenten Finum har kommet opp med tre...

London 2012 - Nedtellingen er igang i landets kantiner og spisesteder!

Fazer Visma på Skøyen teller nå ned til London 2012 med Haugen-Gruppens tema-aktivitet!! Lekene starter først 27. juli, men allerede nå er det en god ide å varme opp gjestene! Våre London 2012-aktivitetspakker består av: 44 opp...

Vinneren er trukket - Oktoberfestkonkurransen!

Gjennom de siste fire ukene har Haugen-Gruppen gjennomført en Oktoberfestkonkurranse, i samarbeid med arrangørene av Oslo Oktoberfest. Her kommer fasit - og informasjon om vinneren av et VIP-bord til 8 personer! Her kommer fasiten: De fl...

Stevia Canderel Green - Endelig på markedet i Norge!

Stevia er en plante som kommer fra Sør-Amerika. Brukt i generasjoner av Guarani-indianerne i Paraguay som søtning i mat. Stevia er kjent for sin utrolige sødme. Stevia-planten er naturlig søt og har ingen kalorier! Stevia ble godkjent i EU fo...

Fire spennende nyheter gjør Synnøve-sortimentet enda mer fullkomment!

Synnøve lanserer fire produkter denne sommeren. Med denne utvidelsen leverer Synnøve et totalt sortiment som virkelig tilbyr bredden innen osteutvalg for storkjøkkenbransjen! De to produktene Burgerost og Cheddar / Gulostmiks er tilgjenge...

Hvem blir vår Facebook-følger nummer 1000...?

Haugen-Gruppen Storkjøkkens Facebookside er blitt populær for folk i storkjøkkenbransjen. Følger nummer 1000 er rett rundt hjørnet! Kanskje venter det en fin premie på den heldige...? Klikk her for å komme til vår Facebookside!

American Burger Days - Presidentvalg 6. november!

6. november går det amerikanske Presidentvalget av stabelen. Hendelsen har fått mer og mer oppmerksomhet de siste årene, og ventes å ta seg ytterligere opp denne høsten. Haugen-Gruppen tilbyr nå et 5-dagers "American Burger"-konsept. Hver dag en...

Mye nytt og spennende fra Haugen-Gruppen Storkjøkken 1.september!

1. september er det nytt lanseringsvindu i både storkjøkken og dagligvare i Norge. Det er enda litt igjen, men under kommer en liten "teaser"! Oversikten viser nyheter lansert 1. mai, det som er sniklansert i sommer, og det som lanseres 1. septe...

Grillet hvitløk og grovkornet sennep fra Paradiso, Alioli porsjon fra Ybarra!

Populariteten til mat og kultur fra Middelhavsregionen øker til stadighet vesentlig i Norge. Haugen-Gruppen følger opp trenden, og lanserer tre produkter som alle tar trenden videre! Alle produktene lanseres i det norske sturhusholdningsmarkede...

Forkokt Fussili fra Laboratorio Tortellini! Topp kvalitet!

Her kommer enda en fantastisk nyhet fra Haugen-Gruppen Storkjøkken. Fra vår stolte pastaprodusent, Surgital, utenfor Bologna, kommer en forkokt, klassisk Fussili. Et meget anvendelig produkt med mange bruksmuligheter! Lansering: 1. september 201...

Unik wokolje, premium kokosnøttmelk og to nye woksauser fra Go-Tan!

Go-Tan er vårt asiatiske merkenavn, som har sin inspirasjon fra det indonesiske kjøkken. Familien Go, opprinnelig fra Indonesia, etablerte seg tidlig i Nederland. Her brukte de sin kunnskap og direkte tilknytning til sitt hjemland, og startet pr...

Møt vår nye mann i Nord: Alf-Erik Efraimsen!

Alf-Erik er vår nye mann, med Haugen-Gruppens suverent største distrikt som ansvarsområde. Et område som strekker seg intet mindre enn fra Saltfjellet i sør, til Vardø i Nord-Øst! En strekning som ifølge Gule Sider tar 18 timer å gjennomføre ...

Kampanje på Tipiak Couscous, Quinoa og Bulgur!

Tipiak er vårt franske merkenavn, med produkter fra Middelhavsregionen. Sentralt står ulike kornprodukter fra Marokko og landene rundt. Couscous, Quinoa og Bulgur er sunne og attraktive produkter som har etablert seg meget godt i det norske mark...

Haugen-Gruppen serverte varmmat til norgeseliten i Orientering!

Oppskrift: Hvordan servere fristende toppkvalitetsmat til 600 personer langt til skogs?? Haugen-Gruppen levere maten da Norges-eliten i Orientering avholdt sitt NM forrige uke. 4 dager, ny varmrett hver dag. Opptil 600 retter ble servert ...

De fire nominerte i Twinings Best Breakfast er klar - prisutdeling 2. oktober!

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste hotellfrokost, og konkurransen har i år gått av stabelen for 8.gang. 14 finalister har stått igjen i årets konkurranse. De fire beste hotellene er nå invitert til den offisielle premieseremonien på Sp...

Rica Nidelven vinner av Twinings Best Breakfast for 7. år på rad!

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste hotellfrokost - Nythun Høyfjellsstue på imponerede 2. plass! Seks seire på rad var oppskriften før årets kåring. Etter juryens vurderinger er resultatet igjen klart. Under prisutdelingen tirsdag ...

Snart er det SKI-VM. Horeca-aktivitet - påmelding før 1/12 - Hurtigsvarpremier!

Store deler av landet er allerede dekket av snø, og mange har allerede fått testet skiene! Denne vinteren er det igjen mesterskapstid, og oppmerksomheten ledes mot Italia og Val di Fiemme. Haugen-Gruppen følger opp med tilpasset aktivitetstilbud ...

Dobbeltseier til Kristiansand i Movida Corona Norsk finale!

Kristiansandsgutten Remi Nordhaug alias DJ RE.NO er Norges nye DJ-håp. I helgen gikk han helt til topps i Norgesfinalen i DJ-konkurransen Movida Corona. Nå går turen til Stockholm 17. november. 29 land er klare til dyst, og Remi representerer N...

Vinnerne av Coronakonkurransen er kåret!

I oktober sendt vi ut et eget nyhetsbrev som omhandler Corona Extra. Les nyhetsbrevet her! Her var det også en konkurranse der de 20 første med riktig svar ville vinne en premie. Les om konkurransen her . Her er de riktige svarene: ...

Vinnerne av Go-Tan Oppskriftskonkurranse er kåret!

I oktobernyhetsbrevet presenterte vi en konkurranse der vi oppfordret til å sende inn favorittoppskriften med bruk av Go-Tan sine storkjøkkenprodukter. Vi har fått inn flere veldig gode oppskrifter, og her presenterer vi de to vinnerne. Som får ...

Remi Nordhaug (21) fra Kristiansand helt til topps i Movida Corona World Final

Nærmere 5.000 DJ'er har deltatt. 29 land har arrangert flere hundre delfinaler og nasjonale finaler. I helgens World Final i Stockholm imponerte Norges deltaker, Remi Nordhaug, jury og flere tusen festglade publikummere. Fredag tok han seg først...

Vi feirer et års Facebookbursdag!

Vi er glade og stolte av å kunne feire et års bursdag med vår storkjøkken-Facebookside! Gjennom et år har vi fått 2.300 følgere, og vi har ingen planer om å gi oss nå. Vi håper flest mulig av de 5 - 7 nyhetssakene vi legger ut ukentlig faller i ...

Produkter
Beer Keykeg
Beer Keykeg

Keykeg er neste generasjon fatøl. Dette er engangsfat som kastes etter bruk. Du slipper å lagre og returnere tomme fat etter bruk, og du slipper å tenke på kostnader med pant.

Mer info
Lasagneplater Fersk
Lasagneplater Fersk

Gastronormstørrelse (rektangel 49x26 cm) Lag unik, ekte italiensk lasagne!

Mer info
Canneloni med Ricotta&Spinat
Canneloni med Ricotta&Spinat

Canneloni med Ricotta&Spinat

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Oppskrifter
(169)