Fiskesaus

Fiskesaus

6x150ml Epd: 5352653

Gjæret fiskesaus laget av ansjos. (Nam pla). Brukes som smaksforsterker og i thailandsk matlaging.

  • Ingredienser

    Ansjosekstrakt (68%) (fisk), salt, sukker, vann.

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kj per 100 g / ml 304
    • Energy kcal per 100 g / ml 73
    • Fat (total) per 100 g / ml 0.5
    • Saturated fat per 100 g / ml 0.1
    • Monounsaturated fat per 100 g / ml 0
    • Polyunsaturated fat per 100 g / ml 0
    • Carbohydrates per 100 g / ml 11.6
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 9.1
    • Fiber pr 100 g/ml 0
    • Protein pr 100 g/ml 6.6
    • Salt pr 100 g/ml 26.7
  • 5 Allergener

    • Fisk ja
    • Nøtter kan inneholde spor av
    • Kasjunøtter kan inneholde spor av
    • Mandler kan inneholde spor av
    • Peanøtter kan inneholde spor av
  • Anbefalt behandling

    min.temp 0.00ºC, max.temp 20.00ºC

Vis mer fra Blue Dragon

Fiskesaus
Fiskesaus

Gjæret fiskesaus laget av ansjos. (Nam pla). Brukes som smaksforsterker og i thailandsk matlaging.

Mer info
Østerssaus
Østerssaus

Østerssaus er en av de klassiske, autentiske asiatiske sausene. Obligatorisk i en rekke retter. Ypperlig som smakssetter.

Mer info
Riseddik
Riseddik

En mild og god eddik med syrlig, ren smak som forsterker rissmaken. Sammen med sukker og litt salt, kalles den Sushi Su.

Mer info
Sesamolje
Sesamolje

Brukes til salatdressing og smakssetting av aisiatiske og andre retter. Tilsetter en særegen, nøtteaktig smak.

Mer info
Yellow Curry Paste
Yellow Curry Paste

Meget aromatisk curry, farget av ristede krydder og gurkemeie. Passer spesielt godt til fisk og fjærkre. Rik, rund smak. Søtlig.

Mer info
Red Curry Paste
Red Curry Paste

En blanding av urter og krydder med utstrakt bruk i det thailandske kjøkken. Laget på bl.a. grønn chili.

Mer info
Green Curry Paste
Green Curry Paste

En blanding av urter og krydder med utstrakt bruk i det thailandske kjøkken. Laget på bl.a. grønn chili.

Mer info
Hoisin Sauce
Hoisin Sauce

Premium Hoi Sin saus med rik smak. Brukes til kjøtt, kylling og grønnsaker.

Mer info