Frysepulver

Frysepulver

20x29g Epd: 5498522

  • Ingredienser

    Modifisert stivelse, Xanthagummi, sukker

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kj per 100 g / ml 0
    • Energy kcal per 100 g / ml 0
    • Fat (total) per 100 g / ml 0
    • Saturated fat per 100 g / ml 0
    • Monounsaturated fat per 100 g / ml 0
    • Polyunsaturated fat per 100 g / ml 0
    • Carbohydrates per 100 g / ml 0
    • Sugars pr 100 g/ml 0
    • Polyoler pr 100 g/ml 0
    • Starch pr 100 g/ml 0
    • Fiber pr 100 g/ml 0
    • Protein pr 100 g/ml 0
    • Salt pr 100 g/ml 0
  • Anbefalt behandling

    min.temp 2.00ºC, max.temp 40.00ºC

Vis mer fra Tørsleffs

Kondensert melk
Kondensert melk

Tørsleffs kondensert melk er 50% redusert melk tilsatt sukker og er en viktig ingrediens i mange bakverk, og velegnet til karamelpudding, is osv. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info
Syltepulver
Syltepulver

Vegetabilsk fortykningsmiddel som jevner uansett sukkermengde. Posens innhold rekker til 4 - 6 kg syltetøy eller marmelade.

Mer info
Karamelisert melk
Karamelisert melk

Karamellisert melk er laget er kondensert melk som er kokt i 23 timer. Melken får konsistens, farge og smak som karamell og er perfekt som fyll i bakverk.

Mer info
Atamon pulver
Atamon pulver

Atamon påvirker ikke utseende, lukt eller smak og konserverer syltetøy, marmelade, saft og frukt. Atamon konserverer også grønnsaker syltet i eddik. Atamon tilsettes etter koking, da en del av konserveringsevnen forsvinner dersom det kokes. Brukes også til desinfisering ved å skylle glass og flasker før disse fylles. Ettersom Atamon hemmer veksten av spesielt gjær og muggsopp og tildels bakterier, sikres en lang holdbarhet der det brukes.

Mer info
Ekte Vaniljesukker
Ekte Vaniljesukker

Vaniljesukker med større innhold av ekte Bourbonvanilje. Gjenkjennes på sin særegne duft og aroma, originale smak og de sorte prikkene av ekte vanilje. En dypere mørk farge enn det som tidligere kjennetegnet vaniljesukker i det norske markedet.

Mer info
Atamon flytende
Atamon flytende

Ettersom Atamon hemmer veksten av spesielt gjær og muggsopp og tildels bakterier, sikres en lang holdbarhet der det brukes.Atamon hemmer veksten av spesielt gjær, muggsopp og bakterier og sikrer dermed en lang holdbarhet. Konserverer syltetøy, marmelade, saft, frukt eller grønnsaker syltet i eddik. Tilsettes etter koking. Brukes også til desinfisering av glassene før fylling.

Mer info