Ayala Brut Majeur
Champagne Ayala - grunnlagt i 1860 av Edmond de Ayala. Navnet Ayala kommer fra Spania. Ayala holder til i den kjente
Grand Cru landsbyen Aÿ, nabo eiendommen til Champagne Bollinger. 31. januar 2005 blir Bollinger lokket av Ayalas eksepsjonelle
kvalitet og unike stil og kjøper Ayala. Ayala har en unik stil, de er annerledes og komplementerende til Bollinger. Champagne Ayala
fokuserer på Premier -og Grand Cru druer. De benytter seg kun av Cuvée (førstepress), de benytter utvidet lagring på bunnfallet
og lav dosage (Tilsetning av sukker) for å fremheve kvaliteten.
Karakteristikk
Lys gyllen farge. På duft finner vi aromaer av sitrus,
blomster og hvite frukter. Velbalansert finesse og
kompleksitet. Fruktig og frisk på smak med lang
avslutning.
Passer til aperitiff, hummer, krabbe og laks. Til
biff carpaccio, hvitt kjøtt og myke blåmuggoster.
Desserter basert på røde bær eller mandelterte.