Mabis Biscardo Neropasso
Fruktighet
Fylde
Garvestoff

Mabis Biscardo Neropasso

Biscardo-familien har laget vin fra deres gård i Soave i over 150 år, og drives for tiden av brødrene Maurizio og Martino Biscardo. Vinhuset ble grunnlagt i 1878, og allerede starten av 1900 tallet var de av de første til å promotere vinene sine kommersielt. I 1930-1940 var Biscardo av de første på det italienske markedet som solgte viner til restauranter og som startet med eksport til nærliggende land. Både vinene fra Veneto og Puglia er karakterisert som eksepsjonell verdi for pengene med høy aromatisk renhet.

Karakteristikk

Tett, mørk, dyp rød farge. Aromaer av mørke bær som blåbær og bjørnebær, rosiner, søte kryddere og vanilje, svak eik. Et kraftig, stor og kompleks vin med en smak av mørk frukt og tørkede frukter. Best uten tilbehør eller et stykke ost, men fungerer også fint til gryteretter, rødt kjøtt og vilt. Vinen er tappet på en burgundflaske og stikker seg tydelig ut i mengden. Vinifisert på ståltank deretter lagret på tonneaux. Appassimentometoden betyr at druene tørker på vinstokken. Retter basert på oksekjøtt, storvilt og oster.