Biscardo Rosé Prosecco
Biscardo-familien
har laget vin fra deres gård i Soave i over 150 år, og drives for tiden av
brødrene Maurizio og Martino Biscardo. Vinhuset ble grunnlagt i 1878, og
allerede starten av 1900 tallet var de av de første til å promotere vinene sine
kommersielt. I 1930-1940 var Biscardo av de første på det italienske markedet
som solgte viner til restauranter og som startet med eksport til nærliggende
land. Både vinene fra Veneto og Puglia er karakterisert som eksepsjonell verdi
for pengene med høy aromatisk renhet.
Vinifikasjon
Produsert etter den tradisjonelle metoden «Sangrado» med maserasjon et par timer -med skallet, før den siles og settes til gjæring på 15 grader i rustfrie ståltanker.
Karakteristikk
Blek rosa farge. Elegant og fin nese med fruktige delikate aromaer som røde bær (bringebær) og hvite blomster. Frisk, fruktig og aromatisk med en frisk, lekker ettersmak.
Passer som aperitiff, til sjømat, lyst kjøtt som kylling, tapas eller alene.”