Biscardo Rosé Prosecco
Fylde
Sødme
Friskhet

Biscardo Rosé Prosecco

Biscardo-familien har laget vin fra deres gård i Soave i over 150 år, og drives for tiden av brødrene Maurizio og Martino Biscardo. Vinhuset ble grunnlagt i 1878, og allerede starten av 1900 tallet var de av de første til å promotere vinene sine kommersielt. I 1930-1940 var Biscardo av de første på det italienske markedet som solgte viner til restauranter og som startet med eksport til nærliggende land. Både vinene fra Veneto og Puglia er karakterisert som eksepsjonell verdi for pengene med høy aromatisk renhet.

Vinifikasjon

Produsert etter den tradisjonelle metoden «Sangrado» med maserasjon et par timer -med skallet, før den siles og settes til gjæring på 15 grader i rustfrie ståltanker.

Karakteristikk

Blek rosa farge. Elegant og fin nese med fruktige delikate aromaer som røde bær (bringebær) og hvite blomster. Frisk, fruktig og aromatisk med en frisk, lekker ettersmak. Passer som aperitiff, til sjømat, lyst kjøtt som kylling, tapas eller alene.”