Mabis-Biscardi Ripasso Valpolicella
Fruktighet
Fylde
Garvestoff

Mabis-Biscardi Ripasso Valpolicella

Biscardo-familien har laget vin fra deres gård i Soave i over 150 år, og drives for tiden av brødrene Maurizio og Martino Biscardo. Vinhuset ble grunnlagt i 1878, og allerede starten av 1900 tallet var de av de første til å promotere vinene sine kommersielt. I 1930-1940 var Biscardo av de første på det italienske markedet som solgte viner til restauranter og som startet med eksport til nærliggende land. Både vinene fra Veneto og Puglia er karakterisert som eksepsjonell verdi for pengene med høy aromatisk renhet.

Karakteristikk

Dyp, tett, mørk rød farge. I aromaer finner vi mye rød bærfrukt, hint av mandler. Rik og korrekt og ren fruktkarakter. Velbalansert, med struktur, konsentrasjon og syrlighet. Håndplukket, fra ca 20-30 år gamle vinstokker, ca 100hl/ha utbytte. 80% av vinen i 12 mnd. på gamle slavonske fat. Retter basert på oksekjøtt, lam, vilt, svin og oster.