Coto de Imaz Reserva
Fruktighet
Fylde
Garvestoff

Coto de Imaz Reserva

El Coto - ble etablert i 1970, og deres første røde årgangsvin ble lansert i 1975.  Bodegaen fremstår i dag som en av de mest moderne i Rioja. De konsentrerer seg om fatlagrede røde, samt den nye ungdommelige stilen på sine hvite- og roséviner. El Coto’s elegante bodega har adresse i Oyõn, i hjertet av Alavesa. El Coto besitter i dag en av verdens største fat kjellere.

Karakteristikk

Dyp kirsebærfarge. På nesen, kraftig aroma, kompleks, moden frukt og fin kakao. Smaksrik, kraftig, fløyelsaktig, med modne tanniner og god syre-balansert. Gjæring i rustfrie ståltanker, med maserasjon på opptil 18 dager og hyppig over- pumping. Minst 18 måneder på 225 liter amerikanske eikefat og deretter i flaske i minst 18 måneder. Et godt valg til de fleste retter av rødt kjøtt og biff.