Coto de Imaz Reserva
El Coto - ble etablert i 1970, og deres første røde årgangsvin ble lansert i 1975. Bodegaen fremstår i dag som en av de mest moderne i Rioja. De konsentrerer seg om fatlagrede røde, samt den nye ungdommelige stilen på sine hvite- og roséviner. El Coto’s elegante bodega har adresse i Oyõn, i hjertet av Alavesa. El Coto besitter i dag en av verdens største fat kjellere.
Karakteristikk
Dyp kirsebærfarge. På nesen, kraftig aroma, kompleks, moden frukt og fin kakao. Smaksrik, kraftig, fløyelsaktig, med modne tanniner og god
syre-balansert. Gjæring i rustfrie ståltanker, med
maserasjon på opptil 18 dager og hyppig over-
pumping. Minst 18 måneder på 225 liter amerikanske eikefat og deretter i flaske i minst 18 måneder. Et godt valg til de fleste retter av rødt kjøtt og biff.