Spahetti kokt u.egg

Spahetti kokt u.egg

4x1kg Epd: 2504983

Endelig lanserer Laboratorio Tortellini forkokt Spagetti utan egg. Laget på Semolina med maks innhald av protein. Gjør at pastaen tåler hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Pakket i 25 g nøster i prakstisk 1 kg-pose. Rask tilbereding: Dyppes 1,5 min i kokende vann.

  • Ingredienser

    Durumhvete semule pasta 80% (durumhvete semolina, vann), vann.

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kcal per 100 g / ml 215
    • Energy kj per 100 g / ml 911
    • Fat (total) per 100 g / ml 0.6
    • Polyunsaturated fat per 100 g / ml 0
    • Carbohydrates per 100 g / ml 42.7
    • Fiber pr 100 g/ml 0
    • Saturated fat per 100 g / ml 0.1
    • Protein pr 100 g/ml 8.7
    • Salt pr 100 g/ml 0.63
    • Sugars pr 100 g/ml 1.1
  • 3 Allergener

    • Egg kan inneholde spor av
    • Gluten ja
    • Hvete gluten ja
  • Anbefalt behandling

    min.temp -22.00ºC, max.temp -18.00ºC

Vis mer fra Surgital

Risotto ris Carnroli forkokt
Risotto ris Carnroli forkokt

Carnaroli er det klassisk beste risottorisen. Carnaroli riset erstatter eksisterende Vialoneforkokt ris. Risen er et utmerket produkt som leverer fast og god kvalitet. Risotto laget på entredjedel av tiden.

Mer info
Pasta gigante Fussilione/m egg
Pasta gigante Fussilione/m egg

Fusillone pasta er ekstra store skruer, noe som er svært trendy for tiden. Skruene samler sausen og gir ekstra mye smak

Mer info
LINGUINE PRECOTTE
LINGUINE PRECOTTE

Linguini er en av de mest poulære lange pastene som finnes. Pastasi sin Linguini kommer fryst i nøster som gir deg god porsjonskontroll, og er klar på 1 minutt. Det høye innholdet av protein i semolina gjør at pastaen alltid blir al dente.

Mer info
Paccheri kort pasta rør
Paccheri kort pasta rør

Pacheri er 4x4 cm ganska stort rør som er lagd etter tradisjonelle metode gjennom bronse dysse, hvilket gir den karakteristiske ruggle overflaten som suger til sig sausen helt ut på tallerken. Kokestabil og tåler overkoking i flere minutter.

Mer info
Gnocchi av Potet
Gnocchi av Potet

Gnocchi er pasta som ofte lages av durumhvete, men ekte klassisk gnocchi er laget av potet. Fra markedslederen av frossen pasta i Norge kommer nå ekte klassiske gnocchi av potet.

Mer info
Tagliolini svart Pasta
Tagliolini svart Pasta

Tagliolini svart pasta er et spennende innslag for å lage fargerike pastaretter og gi gjesten en spennende opplevelse. Kombinerer fint også sammen med Laboratorio Tortellini Tagliatelle som er intensivt gul i fargen.

Mer info
Pasta kokt Tagliatelle
Pasta kokt Tagliatelle

Ferdig kokt, frossen, høykvalitets tagliatelle i 25g nøster. 6 egg pr. kilo høykvalitets durumhvete. Rett fra frossen tilstand i kokende vann eller konveksjon. Kan legges sammen med sausen og din pasta er klar på mindre enn 2 minutter.

Mer info
Lasagneplater Fersk
Lasagneplater Fersk

Gastronormstørrelse (rektangel 49x26 cm) Lag unik, ekte italiensk lasagne!

Mer info
Panzerotti med Steinsopp
Panzerotti med Steinsopp

Halvmåneformet ravioli med 55% sopp-innhold og 3 mm kant som forhindrer brekkasje. Et spennende tilbehør til din viltrett eller sammen med smakfulle grønnsaker og urter.

Mer info
Pappardelle Båndpasta
Pappardelle Båndpasta

18 mm bredde. Trendy, lang pasta med to bånd i hvert nøste. Utmerket sammen med lette sauser til kjøtt eller fisk.

Mer info