Sushi Ingefær

Sushi Ingefær

6x145g Epd: 2931616

Blue Dragon erstatter sin klassiske Sushi rosa ingefær, med gul sushi ingefær. Den gule, syltede ingefæren er den vanligste formen for ingefær og den som brukes på de aller fleste sushirestauranter. Ingefær har blitt en meget populær ingrediens de siste årene, ikke minst på grunn av sunnhetsaspektet!

  • Ingredienser

    Ingefær (65%), vann, eddik (5%), salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre). søtningsmiddel (sakkarin), Konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kcal per 100 g / ml 16
    • Energy kj per 100 g / ml 69
    • Fat (total) per 100 g / ml 0.2
    • Carbohydrates per 100 g / ml 3.7
    • Saturated fat per 100 g / ml 0.1
    • Protein pr 100 g/ml 0.1
    • Salt pr 100 g/ml 2.6
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 0.9
    • Polyoler pr 100 g/ml 0
    • Stivelse pr 100 g/ml 0
  • Anbefalt behandling

    min.temp 5.00ºC, max.temp 27.00ºC

Vis mer fra Blue Dragon

Wasabi Original Paste
Wasabi Original Paste

Blue Dragon Wasabi er blitt en klassiker og et “must have” i hjemmelaget sushi. Produktet har imidlertid også en rekke andre bruksområder: Som smaksetter i en majones, potetsalat eller blandet med smør smurt over laksefileten. Nå lanseres produktet i ny design!

Mer info
Vårrull Wrap
Vårrull Wrap

Spring Roll Wrappers tilberedning av ferske vårruller, en klassiker i det vietnamske kjøkken. Skal ikke frityrstekes.

Mer info
Red Curry Paste
Red Curry Paste

Praktisk 50 g pakning som holder til 2 porsjoner. Ny oppskrift med autentiske ingredienser som gir den ekte smaken av Thailand. Laget på bl.a. rød chili.

Mer info
Green Curry Paste
Green Curry Paste

Praktisk 50g pakning som holder til 2 porsjoner. Oppskrift med autentiske ingredienser som gir den ekte smaken av Thailand. Laget på bl.a. grønn chili.

Mer info
Sushi Ingefær
Sushi Ingefær

Blue Dragon erstatter sin klassiske Sushi rosa ingefær, med gul sushi ingefær. Den gule, syltede ingefæren er den vanligste formen for ingefær og den som brukes på de aller fleste sushirestauranter. Ingefær har blitt en meget populær ingrediens de siste årene, ikke minst på grunn av sunnhetsaspektet!

Mer info
Sweet Chili Dip Sauce
Sweet Chili Dip Sauce

Klassisk søt chili saus, en perfekt balanse mellom chili, sukker, hvitløk. Serveres til alle asiatiske retter.

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info
Sushi Nori
Sushi Nori

Sushi Nori er sammen med ris den viktigste ingrediensen i klassisk Sushi Maki. Produktet er veletablert i Norge, og kommer nå i ny og innbydende design. Det er også endret fra 10 til 5 ark per pose, noe som gir 5 ruller og ca 50 biter Maki.

Mer info