Villsoppsaus med biff eller kylling

Villsoppsaus med biff eller kylling

Stek løk, hvitløk og sopp i en kjele med smør i ca 4-5 min - røres kraftig. Tilsett melk, fløte, Viltfond og Steinsoppbuljong og la det koke ca 10-min - jevnes, og smakes til med salt & pepper. Stek biffen eller kyllingbrystet krydret med Cajun King Hickory krydder etter ønsket stekegrad. Blanchere grønnsaker. Server rikelig med saus til kjøttet - gjerne litt sprøstekt sopp også og topp med olivenlolje over kjøttet.


  • Ingredienser

    • 0,04 kg Viltsoppblanding 6x1kg Paradiso
    • 0,005 kg Steinsopp buljong Hugli 6x900 gr
    • 10 ml Olivenolje ExV Kritsa 6x1500 ml Gaea
    • 3 g Hickory Kryddermiks 6x567g Cajun King
    • 10 g hakket løk
    • 0,01 l fløte/melk
    • 3 g salt, pepper
    • 3 g maisenna jevning om du ønsker
    • 3 g hvitløk
    • 0,150 kg Biff eller kyllingbryst etter valg
    • 0,005 l Touch of Taste Viltfond