Viltfond

Viltfond

6x1 Epd: 964684

Fond av bl.a. norsk reinsdyrkjøtt og bein, cognac, kantareller, rødvin, einebær og løk.

  • Ingredienser

    Vann, tomatpuré, rødvin, solbærsaft, salt, aroma, kjøttekstrakt, karamellisert sukker, reinsdyrkjøtt, kantareller, modifisert potetstivelse, ekstrakt (einebær, løk, persille), maltodextrin, løk, rapsolje, krydder, karamellisert glukosesirup, konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Saltinnhold i fortynnet fond er 0,5%

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi KJ 5kJ
    • Energi Kcal 2kcal
    • Fett 0,5g
    • Mettet fettet 0,1g
    • Karbohydrater 0,5g
    • hvorav sukker 0,1g
    • Protein 0,5g
    • Salt 0,5g
  • Anbefalt behandling

    min.temp 1.00ºC, max.temp 30.00ºC

Vis mer fra Touch of Taste

Fond Red&hot
Fond Red&hot

En intensiv fond med tydelig ”hete” fra rød chilli, krydret hvitløkskarakter samt et balansert innslag av ingefær. Vegansk.

Mer info
Fond green&fresh
Fond green&fresh

En frisk og syrlig fond med tydelig smak av lime, der toner fra sitrongress og koriander gir en genuin frisk karakter. Vegansk.

Mer info
Viltfond
Viltfond

Fond av bl.a. norsk reinsdyrkjøtt og bein, cognac, kantareller, rødvin, einebær og løk.

Mer info
Oksefond m/rødvin
Oksefond m/rødvin

Kraftig smak av kjøtt, rødvin og løk. Lokker frem det beste i dine gryter, sauser, marinader og kjøttretter.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Hummerfond
Hummerfond

Fond av bl.a. hummer, fisk, hvitvin, cognac, selleri, gulrot og purre.

Mer info
Fiskefond
Fiskefond

Fond av bl.a. fisk, hvitvin, løk, laubærblad og krydderpepper.

Mer info
Grønnsaksfond
Grønnsaksfond

Fond av bl.a. sjampinjong, blomkål, gulrot, asparages, persille og laubærblad.

Mer info
Kalvefond
Kalvefond

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.

Mer info
Økol grønnsaksfond
Økol grønnsaksfond

100 % naturlig, økologisk grønnsaksfond med mild og fin smak av grønnsaker. Kan brukes som smaksetting eller brukes som grunnstoff til sauser eller supper. Mikses da 1:30.

Mer info