Pad Thai-biff & Thai Green Curry med nudler

Pad Thai-biff & Thai Green Curry med nudler

Nudlene tilberedes etter anvisning. Biffstrimlene surres olje. Tilsett hvitløk, vårløk, scampi og wokgrønnsaker. Eggene piskes lett og røres inn.

Tilsett de kokte nudlene, utblandet kyllingfond, Green Thai Curry sauce, Sambal Oelek og soyasaus. Toppes med hakkede peanøtter og frisk koriander. 
  • Ingredienser

    • 0,1 kg Blue Dragon Eggnudler
    • 0,05 kg Biffstrimler
    • 0,05 l Olivenolje
    • 0,005 kg Hvitløk, finhakket
    • 0,025 kg Vårløk, hakket
    • 0,05 kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
    • 0,05 kg Wokgrønnsaker
    • 1 stk Egg
    • 0,005 l Touch of Taste Kyllingfond
    • 0,1 l Vann til utblanding av kyllingfonden
    • 0,1 l Go-Tan Thai green curry woksaus
    • 0,003 kg Go-Tan Sambal Oelek, chilipasta
    • 0,025 l Blue Dragon Soya Sauce
    • 10 g Peanøtter, hakket
    • 3 g Koriander, frisk, hakket