Lasagne

Lasagne

Tilberedning
Ta ut en pakke lasagneplater og la de tine ca 30-40 min. Da kan man begynne å skille ut så mange plater man trenger- om du kun skal lage en lasagne trenger du 5 plater og de andre kan du fryse igjen

Bechamel: Smelt smør i en kasserolle. Ha så i mel og visp dette inn i smøret. Ha i litt og litt melk, pisk hardt slik at sausen blir jevn og fin. La sausen koke på lav temperatur i 20 minutter og tilsett fløten, smak til med salt, pepper og TABASCO®

Bolognese: Om du vil ha en saus uten biter kan du blende tomatene til ønsket konsistens med en stavmikser. Brun kjøttdeigen i kjele eller i konveksjon om det er store mengder. Tilsett løk, la den bli myk, tilsett så resten av ingrediensene og la koke en time.

Lasagne: Legg en lasagneplate i bunn av en dyp 1/1 GN kontainer, bygg videre med bolognese eller grønnsaksfyll, bechamel, parmagiano reggionao og pesto (følg denne rekkefølgen), bygg 5 lag og avslutte med bolognese på toppen. Stek i ovn i 25 minutter på 175 °C - la lasagnen hvile i minst 30 minutter før servering. 

Ved bestilling à la carte
Kutt en passende bit av den nedkjølte lasagnen, varm i ovn i 15 minutter. Topp med litt parmesan og pesto før servering.