Storkjokken Oppskrifter Foodservice Krydret cous cous-salat, indisk Kok cous cous etter anvisning, og kjøl den av. Blad med alle grønnsakene. Rør ut en dressing av mild currypaste, olje, sitronsaftt og salt. Vend dressingen i salaten og pynt med frisk koriander Ingredienser 0,004 kg Patak's Curry Paste Mild 0,005 l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 2 ml Realemon Sitronsaft 0,01 kg Tipiak Cous-Cous 0,02 kg Grillet paprika 10 g Løk, kuttet 15 g Tomater, terninger 20 g Agurk, terninger 20 g Isbergsalat, snittet 1 g Koriander, frisk, hakket Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Patak's Curry Paste Mild 4199618 121553 l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 123208 3354 kg Tipiak Cous-Cous 1353374 1178 kg Grillet paprika 2557122 120420 Legg till bestillingsliste Relaterte produkter Curry Paste Mild Patak's Extra virgin olivenolje Ybarra Couscous Økologisk Fullkorn Tipiak Paprika Rød Grillet Paradiso