Pastaen: Kok opp rikelig med vann med salt (det skal stormkoke).
Mørbrad/biffsnadder: Skjæres i strimler og stekes i noen minutter i stekepannen med
løk og hvitløk.
Steinsoppsaus: Stek sopp, hvitløk og finhakket løk i en kjele. Tilsett fløte, steinsoppbuljong og pasta ifølge pakken. Smak eventuelt til med litt sherry.
Ved servering: Kok den frosne pastaen i ca 1-2 minutter i konveksjon eller i kjele. Samtidig: Ha smør og fløte i teflonstekepannen eller den ferdige soppsausen som du har forstekt mørbrad/biffsnadder i. Tilsett den nykokte pastaen i stekpannen eller gastronorm, rør rundt slik at pastaen blir dekket av den kremete smørsoppsausen. Rør litt mer, smak til med rosmarin, salt og pepper og legg deretter på tallerken/serveringsfat. Topp med kjøtt eventuelt litt mer sopp. Grillet paprika eller pesto i tillegg til litt parmesanost. Prego!
Anbefales til:
Paradiso Salatbuffet