Fussili med mørbrad/biffsnadder, steinsoppbuljong-pasta, vårløk og paprika

Fussili med mørbrad/biffsnadder, steinsoppbuljong-pasta, vårløk og paprika

Pastaen: Kok opp rikelig med vann med salt (det skal stormkoke).



Mørbrad/biffsnadder: Skjæres i strimler og stekes i noen minutter i stekepannen med

løk og hvitløk.



Steinsoppsaus: Stek sopp, hvitløk og finhakket løk i en kjele. Tilsett fløte, steinsoppbuljong og pasta ifølge pakken. Smak eventuelt til med litt sherry.



Ved servering: Kok den frosne pastaen i ca 1-2 minutter i konveksjon eller i kjele. Samtidig: Ha smør og fløte i teflonstekepannen eller den ferdige soppsausen som du har  forstekt mørbrad/biffsnadder i. Tilsett den nykokte pastaen i stekpannen eller gastronorm, rør rundt slik at pastaen blir dekket av den kremete smørsoppsausen. Rør litt mer, smak til med rosmarin, salt og pepper og legg deretter på tallerken/serveringsfat. Topp med kjøtt eventuelt litt mer sopp. Grillet paprika eller pesto i tillegg til litt parmesanost. Prego!



Anbefales til:

Paradiso Salatbuffet