Fish Taco med Asian coleslaw og spicy Mexican Striped Rice

Fish Taco med Asian coleslaw og spicy Mexican Striped Rice

Fisken deles i passende terninger. Vendes i Cajun Hickorykrydder og stekes i ovn eller panne til medium stekt. Miks strimplet kål, wokgrønnsaker og hakket koriander med Chili garlic sausen og Heinz Salad Cream. Kok risen som anvist, men erstatt vann med utblandet i kyllingfond. Tortillaene dyppes i vann før de stekes i varm panne 30 sekunder på hver side i panne. Legg så oppå hverandre i tøyklede i ca 5 minutter for å gjøre tortillaene virkelig myke! Tortillaene foldes som et tacoskjell. Legg Chili Garlic-Slaw i bunn, fiskebitene opppå, avslutte med grillet paprika, ekstra frisk koriander og pesto. Risen serveres ved siden av, toppet med pesto og Srirascasaus.

Bestillingsliste

Mengde Produkt EPD Varenr
Woksaus Chili Garlic 2785673 120829
Srirachasaus 4339826 121821
Pesto Genovese 2873818 120956
Paprika Rød Grillet 2557122 120420
Paraboiled Ris 576074 1656
Kyllingfond 964676 2239
Legg till bestillingsliste