Enkel pai med lime

Enkel pai med lime

Slik gjør du

Bunn
Forvarm ovnen til 180 grader.
Pensle en paiform på 22 centimeter i diameter med et tynt lag smeltet smør.
Ha kjeks, smør og brunt sukker i en food processor. Kjør til du har en finkornet blanding.
Ha kjeksblandingen over i paiformen og bruk baksiden av en spiseskje til å presse den godt ned i bunnen og opp langs kantene i et jevnt lag.
Stek bunnen på midterste rille i 10 minutter. Avkjøl helt før du har på fyllet.

Fyll
Rør eggeplommene godt sammen med Tørsleffs kondensert melk i en bakebolle. Tilsett limesaft, og rør sammen til du har en jevn blanding.
Ha fyllet over i den avkjølte paibunnen og stek paien midt i ovnen i cirka 10 minutter. Paien skal stivne på toppen.
Avkjøl paien på rist og sett den deretter i kjøleskapet i minimum 2 timer før servering.

Topping
Pisk sammen kremfløte og Tørsleffs vaniljesukker til en luftig krem.
Pynt paien med krem ved å bruke en skje eller sprøytepose. Topp gjerne med limeskiver og limeskall.
Kaken kan oppbevares i to til tre dager i kjøleskapet.