Bombay burger
Burger av 180 g premium storfekjøtt glasert i tandoori marinade, mango chutney, yoghurt dressing, syrlig agurksalat, premium burgerbrød.
Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g Salt
40 g Løkpulver
40 g Hvitløkspulver
20 g Hvit Pepper
20 g Sort Pepper
150 ml Worcester saus
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.
Yoghurt dressing
Ingredienser
10 kg Yoghurt
500 g Agurk
20 g Maldonsalt
20 g Sitronpepper
20 ml Sitronjuice
Blend agurk, salt, sitronpepper og sitronjuice. Bland inn i yoghurt.
Agurksalat
Ingredienser
5 kg Agurk
30 ml Fishsauce
30 ml Oystersauce
30 g Sesamfrø
10 ml Sesamolje
Lag lange strimler av agurk, bland inn resten av ingrediensene