Bombay burger

Bombay burger

Burger av 180 g premium storfekjøtt glasert i tandoori marinade, mango chutney, yoghurt dressing, syrlig agurksalat, premium burgerbrød.

Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g Salt
40 g Løkpulver
40 g Hvitløkspulver
20 g Hvit Pepper
20 g Sort Pepper
150 ml Worcester saus

Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.

Yoghurt dressing
Ingredienser
10 kg Yoghurt
500 g Agurk
20 g Maldonsalt
20 g Sitronpepper
20 ml Sitronjuice

Blend agurk, salt, sitronpepper og sitronjuice. Bland inn i yoghurt.

Agurksalat
Ingredienser
5 kg Agurk
30 ml Fishsauce
30 ml Oystersauce
30 g Sesamfrø
10 ml Sesamolje

Lag lange strimler av agurk, bland inn resten av ingrediensene

Bestillingsliste

Mengde Produkt EPD Varenr
Maldonsalt 570 g eller 5919295 124693
Maldonsalt 1,4 kg 5341904 124694
Sitronjuice 1 liter eller 6101109 125209
Sitronjuice 10 liter 5685953 124404
Fishsauce 5352653 123778
Oystersauce 2652857 120591
Sesamolje 5691274 124423
Legg till bestillingsliste