Atamon pulver
25x25g Epd: 4186086
Atamon påvirker ikke utseende, lukt eller smak og konserverer syltetøy, marmelade, saft og frukt. Atamon konserverer også grønnsaker syltet i eddik. Atamon tilsettes etter koking, da en del av konserveringsevnen forsvinner dersom det kokes. Brukes også til desinfisering ved å skylle glass og flasker før disse fylles. Ettersom Atamon hemmer veksten av spesielt gjær og muggsopp og tildels bakterier, sikres en lang holdbarhet der det brukes.
-
Ingredienser
Sukker, konserveringsmiddel (natriumbensoat og bensoesyre).
-
-
Næringsinnhold (pr 100g)
-
Energy kcal per 100 g / ml
0
-
Energy kj per 100 g / ml
0
-
Fat (total) per 100 g / ml
0
-
Carbohydrates per 100 g / ml
0
-
Saturated fat per 100 g / ml
0
-
Protein pr 100 g/ml
0
-
Salt pr 100 g/ml
0
-
Sugars pr 100 g/ml
0
-
Polyoler pr 100 g/ml
0
-
Starch pr 100 g/ml
0
-