Kondensert melk

Kondensert melk

12x397g Epd: 1269786

Tørsleffs kondensert melk er 50% redusert melk tilsatt sukker og er en viktig ingrediens i mange bakverk, og velegnet til karamelpudding, is osv. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.

  • Ingredienser

    Kumelk, sukker (42,5%)

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kcal pr 100 g/ml 330
    • Energi kj pr 100 g/ml 1384
    • Fett (totalt) pr 100 g/ml 9.1
    • Flerumettede fettsyrer pr 100 g/ml 0
    • Karbohydrater pr 100 g/ml 53.8
    • Kostfiber pr 100 g/ml 0
    • Mettede fettsyrer pr 100 g/ml 0
    • Protein pr 100 g/ml 86
    • Salt pr 100 g/ml 0
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 42.5
  • Anbefalt behandling

    min.temp 2.00ºC, max.temp 40.00ºC

Vis mer fra Tørsleffs

Karamelisert melk
Karamelisert melk

Karamellisert melk er laget er kondensert melk som er kokt i 23 timer. Melken får konsistens, farge og smak som karamell og er perfekt som fyll i bakverk.

Mer info
Ekte Vaniljesukker
Ekte Vaniljesukker

Vaniljesukker med større innhold av ekte Bourbonvanilje. Gjenkjennes på sin særegne duft og aroma, originale smak og de sorte prikkene av ekte vanilje. En dypere mørk farge enn det som tidligere kjennetegnet vaniljesukker i det norske markedet.

Mer info
Frysepulver
Frysepulver

Til rørt syltetøy. Frysepulver er et vegetabilsk fortykningsmiddel til syltetøy som ikke er kokt, altså råsyltet (”rørt”). Man tilsetter lite sukker og tapet av vitaminer fra frukten er begrenset, fordi prosessen er kortvarig.

Mer info
Rød Melatin
Rød Melatin

Til koking. Rød Melatin geleringspulver med konserveringsmiddel er et vegetabilsk fortyknings- middel, som jevner og gelerer syltetøy/marmelade uansett sukkermengde.

Mer info
Kondensert melk
Kondensert melk

Tørsleffs kondensert melk er 50% redusert melk tilsatt sukker og er en viktig ingrediens i mange bakverk, og velegnet til karamelpudding, is osv. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info
Atamon pulver
Atamon pulver

Atamon påvirker ikke utseende, lukt eller smak og konserverer syltetøy, marmelade, saft og frukt. Atamon konserverer også grønnsaker syltet i eddik. Atamon tilsettes etter koking, da en del av konserveringsevnen forsvinner dersom det kokes. Brukes også til desinfisering ved å skylle glass og flasker før disse fylles. Ettersom Atamon hemmer veksten av spesielt gjær og muggsopp og tildels bakterier, sikres en lang holdbarhet der det brukes.

Mer info
Atamon flytende
Atamon flytende

Ettersom Atamon hemmer veksten av spesielt gjær og muggsopp og tildels bakterier, sikres en lang holdbarhet der det brukes.

Mer info