Atamon pulver

Atamon pulver

25x25g Epd: 4186086

Atamon påvirker ikke utseende, lukt eller smak og konserverer syltetøy, marmelade, saft og frukt. Atamon konserverer også grønnsaker syltet i eddik. Atamon tilsettes etter koking, da en del av konserveringsevnen forsvinner dersom det kokes. Brukes også til desinfisering ved å skylle glass og flasker før disse fylles. Ettersom Atamon hemmer veksten av spesielt gjær og muggsopp og tildels bakterier, sikres en lang holdbarhet der det brukes.

  • Ingredienser

    Sukker, konserveringsmiddel (natriumbensoat og bensoesyre).

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kcal per 100 g / ml 0
    • Energy kj per 100 g / ml 0
    • Fat (total) per 100 g / ml 0
    • Carbohydrates per 100 g / ml 0
    • Saturated fat per 100 g / ml 0
    • Protein pr 100 g/ml 0
    • Salt pr 100 g/ml 0
    • Sugars pr 100 g/ml 0
    • Polyoler pr 100 g/ml 0
    • Starch pr 100 g/ml 0
  • Anbefalt behandling

    min.temp 0.00ºC, max.temp 30.00ºC