Sushi Ingefær

Sushi Ingefær

6x145g Epd: 2931616

Blue Dragon erstatter sin klassiske Sushi rosa ingefær, med gul sushi ingefær. Den gule, syltede ingefæren er den vanligste formen for ingefær og den som brukes på de aller fleste sushirestauranter. Ingefær har blitt en meget populær ingrediens de siste årene, ikke minst på grunn av sunnhetsaspektet!

  • Ingredienser

    Ingefær (65%), vann, spriteddik (5%), salt, surhetsregulerende middel (citronsyre). søtningsmiddel (saccharin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kcal per 100 g / ml 16
    • Energy kj per 100 g / ml 69
    • Fat (total) per 100 g / ml
    • Carbohydrates per 100 g / ml 3.7
    • Saturated fat per 100 g / ml 0.1
    • Protein pr 100 g/ml
    • Salt pr 100 g/ml 2.6
    • Sugars pr 100 g/ml 0.9
    • Polyoler pr 100 g/ml 0
    • Starch pr 100 g/ml 0
  • 3 Allergener

    • Nøtter kan inneholde spor av
    • Hasselnøtter kan inneholde spor av
    • Peanøtter kan inneholde spor av
  • Anbefalt behandling

    min.temp 5.00ºC, max.temp 27.00ºC

Vis mer fra Blue Dragon

Wasabi Original Paste
Wasabi Original Paste

Blue Dragon Wasabi er blitt en klassiker og et “must have” i hjemmelaget sushi. Produktet har imidlertid også en rekke andre bruksområder: Som smaksetter i en majones, potetsalat eller blandet med smør smurt over laksefileten. Nå lanseres produktet i ny design!

Mer info
Fiskesaus
Fiskesaus

Gjæret fiskesaus laget av ansjos. (Nam pla). Brukes som smaksforsterker og i thailandsk matlaging.

Mer info
Riseddik
Riseddik

En mild og god eddik med syrlig, ren smak som forsterker rissmaken. Sammen med sukker og litt salt, kalles den Sushi Su.

Mer info
Sesamolje
Sesamolje

Brukes til salatdressing og smakssetting av aisiatiske og andre retter. Tilsetter en særegen, nøtteaktig smak.

Mer info
Vårrull Wrap
Vårrull Wrap

Spring Roll Wrappers tilberedning av ferske vårruller, en klassiker i det vietnamske kjøkken. Skal ikke frityrstekes.

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info
Sushi Ingefær
Sushi Ingefær

Blue Dragon erstatter sin klassiske Sushi rosa ingefær, med gul sushi ingefær. Den gule, syltede ingefæren er den vanligste formen for ingefær og den som brukes på de aller fleste sushirestauranter. Ingefær har blitt en meget populær ingrediens de siste årene, ikke minst på grunn av sunnhetsaspektet!

Mer info
Sweet Chili Dip Sauce
Sweet Chili Dip Sauce

Klassisk søt chili saus, en perfekt balanse mellom chili, sukker, hvitløk. Serveres til alle asiatiske retter.

Mer info
Sushi Nori
Sushi Nori

Sushi Nori er sammen med ris den viktigste ingrediensen i klassisk Sushi Maki. Produktet er veletablert i Norge, og kommer nå i ny og innbydende design. Det er også endret fra 10 til 5 ark per pose, noe som gir 5 ruller og ca 50 biter Maki.

Mer info