Biff Chop Suey

Biff Chop Suey


Legg nudlene i bløt 15 minutter i varmt vann. La renne av. Oksekjøtt eller svin kuttes i 1x3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med nudlene. Legges opp i GN-bakk og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Rør inn hoisinsaus og soyasaus. Det stekte kjøttet legges på toppen. Avslutt med litt ekstra saus, og sesamfrø.
  • Ingredienser

    • 0,001 l Olivenolje
    • 0,075 kg Blue Dragon Eggnudler
    • 0,075 kg Nudler Mie
    • 0,0025 l Hoi Sin saus
    • 0,0025 l Blue Dragon Soya Sauce
    • 0,0025 l Soyasaus Premium
    • 0,1 kg Oksekjøtt eller svinekjøtt
    • Grønnsaksmiks:
    • 0,1 kg Wokgrønnsaker
    • 30 g Kinakål, strimlet
    • 20 g Brokkoli, grovkuttet
    • 20 g Gulrot, skiver
    • 20 g Purre, skiver
    • Sesamfrø