Dulce de Leche med sprø kjeks og Tabasco Habanero-krem med espresso

Dulce de Leche med sprø kjeks og Tabasco Habanero-krem med espresso

  1. Plasser de uåpnede boksene med kondensert melk i en kjele eller i dampovn og kok hele boksen i 4 timer. La den avkjøles, deretter sett på kjøl. Åpne boksen og plasser inneholdet i en sprøytepose
  2. Pisk fløte med vanilje, vaniljesukker, espessokaffe og TABASCO® Habanero. Plasser i sprøytepose
  3. Knus kjeksen grovt
  4. Bruk en mindre kopp eller annen liten skål med ca 4 cm høy kant. Sprøyte den kremede, kondenserte melken (Dulche de Leche) i bunnen, legg på den knuste kjeksen og avslutt med pisket krem. Dekorerer med bær

 

Link til retten Twinings fire røde frukter-gele med vanilje

 

  • Ingredienser

    • 0,05 kg Kondensert melk
    • 20 g Butter Cookies
    • 3 g Vaniljestang
    • 1 ml TABASCO® Habanero Sauce
    • 2 ml Espressokaffe
    • 0,025 l Kremfløte
    • 0,01 kg Friske bær til dekor