Tagliolini svart Pasta

Tagliolini svart Pasta

96x1,5kg Epd: 5223292

Tagliolini svart pasta er et spennende innslag for å lage fargerike pastaretter og gi gjesten en spennende opplevelse. Kombinerer fint også sammen med Laboratorio Tortellini Tagliatelle som er intensivt gul i fargen.

  • Ingredienser

    Durumhvete semolina, egg, blekksprutblekk, vann, salt

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kj pr 100 1309
    • Energi kcal pr 100 309
    • Fett (totalt) pr 100 3.4
    • Mettede fettsyrer pr 100 1
    • Karbohydrater pr 100 55.5
    • Sukkerarter pr 100 3
    • Kostfiber pr 100 3
    • Protein pr 100 12.7
    • Salt pr 100 0.55
    • Polyoler pr 100 0
    • Stivelse pr 100 0
  • 6 Allergener

    • Bløtdyr ja
    • Egg ja
    • Fisk kan inneholde spor av
    • Gluten ja
    • Hvete gluten ja
    • Soya kan inneholde spor av
  • Anbefalt behandling

    min.temp -22.00ºC, max.temp -18.00ºC

Vis mer fra Surgital

Gnocchi av Potet
Gnocchi av Potet

Gnocchi er pasta som ofte lages av durumhvete, men ekte klassisk gnocchi er laget av potet. Fra markedslederen av frossen pasta i Norge kommer nå ekte klassiske gnocchi av potet.

Mer info
Tagliolini svart Pasta
Tagliolini svart Pasta

Tagliolini svart pasta er et spennende innslag for å lage fargerike pastaretter og gi gjesten en spennende opplevelse. Kombinerer fint også sammen med Laboratorio Tortellini Tagliatelle som er intensivt gul i fargen.

Mer info
Pasta kokt Tagliatelle
Pasta kokt Tagliatelle

Ferdig kokt, frossen, høykvalitets tagliatelle i 25g nøster. 6 egg pr. kilo høykvalitets durumhvete. Rett fra frossen tilstand i kokende vann eller konveksjon. Kan legges sammen med sausen og din pasta er klar på mindre enn 2 minutter.

Mer info
Lasagneplater Fersk
Lasagneplater Fersk

Gastronormstørrelse (rektangel 49x26 cm) Lag unik, ekte italiensk lasagne!

Mer info
Strozzapreti pasta kokt
Strozzapreti pasta kokt

Trendy ferskfrossen forkokt pasta. 6 egg per kilo. Semolina fra Italia og Canada av høyeste kvalitet med maksimum proteininnhold.

Mer info
Spahetti kokt u.egg
Spahetti kokt u.egg

Endelig lanserer Laboratorio Tortellini forkokt Spagetti utan egg. Laget på Semolina med maks innhald av protein. Gjør at pastaen tåler hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Pakket i 25 g nøster i prakstisk 1 kg-pose. Rask tilbereding: Dyppes 1,5 min i kokende vann.

Mer info
Fussili Kokt Frossen
Fussili Kokt Frossen

Laget på semolina med maks innhold av protein, som gjør at den tåler mye hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Den frosne Fusillien er forkokt og singelfrosset, og leveres i en gjennomsiktig og praktisk pose på 1kg. Råvarene som brukes er ferske og alltid uten tilsetningsstoffer og dehydrerte pulver.

Mer info
Panzerotti med Steinsopp
Panzerotti med Steinsopp

Halvmåneformet ravioli med 55% sopp-innhold og 3 mm kant som forhindrer brekkasje. Et spennende tilbehør til din viltrett eller sammen med smakfulle grønnsaker og urter.

Mer info
Pappardelle Båndpasta
Pappardelle Båndpasta

18 mm bredde. Trendy, lang pasta med to bånd i hvert nøste. Utmerket sammen med lette sauser til kjøtt eller fisk.

Mer info
Ravioli ricotta/urter
Ravioli ricotta/urter

Produsert av Surgital, Italias eneste produsent som er anbefalt av italienske kjøkkensjefers forening. Fersk frossen pasta med fyll av ricottaost og agurkurt. En ny spennende pasta med god smak av fersk ricotta og urter.

Mer info
Ravioli m riccottaost
Ravioli m riccottaost

Stor pastapute, firkantet. Stor og fin ravioli fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Rask og praktisk tilberedning for en elegant og imponerende servering.

Mer info
Tortelli Mozza&Tomat
Tortelli Mozza&Tomat

Tortellien er fylt med Buffalo ricotta og tomat som måler 53x53 mm i en ravioli pastaform. Den er laget av semolina/ durumhvete (med < 13% protein) og tilsatt minst 6 egg pr kg semolina. Buffalo ricotta er laget på ekte buffalomelk der melken er fet og velsmakende hvilket passer perfekt med syrlig tomat.

Mer info