Pappardelle Båndpasta

Pappardelle Båndpasta

80x1,5kg Epd: 1020759

18 mm bredde. Trendy, lang pasta med to bånd i hvert nøste. Utmerket sammen med lette sauser til kjøtt eller fisk.

  • Ingredienser

    Durumhvete, semule, egg 18,5%, vann, salt.

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kcal per 100 g / ml 309
    • Energy kj per 100 g / ml 1309
    • Fat (total) per 100 g / ml 3.4
    • Polyunsaturated fat per 100 g / ml 0
    • Carbohydrates per 100 g / ml 55.5
    • Fiber pr 100 g/ml 0
    • Saturated fat per 100 g / ml 1
    • Protein pr 100 g/ml 12.7
    • Salt pr 100 g/ml 0.55
    • Sugars pr 100 g/ml 3
    • Polyoler pr 100 g/ml 0
    • Starch pr 100 g/ml 0
  • 3 Allergener

    • Egg ja
    • Gluten ja
    • Hvete gluten ja
  • Anbefalt behandling

    min.temp -30.00ºC, max.temp -18.00ºC

Vis mer fra Surgital

Risotto ris Carnroli forkokt
Risotto ris Carnroli forkokt

Carnaroli er det klassisk beste risottorisen. Carnaroli riset erstatter eksisterende Vialoneforkokt ris. Risen er et utmerket produkt som leverer fast og god kvalitet. Risotto laget på entredjedel av tiden.

Mer info
Pasta gigante Fussilione/m egg
Pasta gigante Fussilione/m egg

Fusillone pasta er ekstra store skruer, noe som er svært trendy for tiden. Skruene samler sausen og gir ekstra mye smak

Mer info
LINGUINE PRECOTTE
LINGUINE PRECOTTE

Linguini er en av de mest poulære lange pastene som finnes. Pastasi sin Linguini kommer fryst i nøster som gir deg god porsjonskontroll, og er klar på 1 minutt. Det høye innholdet av protein i semolina gjør at pastaen alltid blir al dente.

Mer info
Gnocchi av Potet
Gnocchi av Potet

Gnocchi er pasta som ofte lages av durumhvete, men ekte klassisk gnocchi er laget av potet. Fra markedslederen av frossen pasta i Norge kommer nå ekte klassiske gnocchi av potet.

Mer info
Paccheri kort pasta rør
Paccheri kort pasta rør

Pacheri er 4x4 cm ganska stort rør som er lagd etter tradisjonelle metode gjennom bronse dysse, hvilket gir den karakteristiske ruggle overflaten som suger til sig sausen helt ut på tallerken. Kokestabil og tåler overkoking i flere minutter.

Mer info
Tagliolini svart Pasta
Tagliolini svart Pasta

Tagliolini svart pasta er et spennende innslag for å lage fargerike pastaretter og gi gjesten en spennende opplevelse. Kombinerer fint også sammen med Laboratorio Tortellini Tagliatelle som er intensivt gul i fargen.

Mer info
Spahetti kokt u.egg
Spahetti kokt u.egg

Endelig lanserer Laboratorio Tortellini forkokt Spagetti utan egg. Laget på Semolina med maks innhald av protein. Gjør at pastaen tåler hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Pakket i 25 g nøster i prakstisk 1 kg-pose. Rask tilbereding: Dyppes 1,5 min i kokende vann.

Mer info
Fussili Kokt Frossen
Fussili Kokt Frossen

Laget på semolina med maks innhold av protein, som gjør at den tåler mye hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Den frosne Fusillien er forkokt og singelfrosset, og leveres i en gjennomsiktig og praktisk pose på 1kg. Råvarene som brukes er ferske og alltid uten tilsetningsstoffer og dehydrerte pulver.

Mer info
Panzerotti med Steinsopp
Panzerotti med Steinsopp

Halvmåneformet ravioli med 55% sopp-innhold og 3 mm kant som forhindrer brekkasje. Et spennende tilbehør til din viltrett eller sammen med smakfulle grønnsaker og urter.

Mer info
Pappardelle Båndpasta
Pappardelle Båndpasta

18 mm bredde. Trendy, lang pasta med to bånd i hvert nøste. Utmerket sammen med lette sauser til kjøtt eller fisk.

Mer info