Peppers Cheddar Cheese

Peppers Cheddar Cheese

6x1kg Epd: 2459097

Jalapeno fylt med cheddarost, dekket med sprø panering.

  • Ingredienser

    Ost, 28% cheddar, vann, smør, melkeprotein, mysepulver, modifisert stivelse, fortykningsmiddel, salt, paprikakstrakt, jalapeno, E412

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kcal per 100 g / ml 249
    • Energy kj per 100 g / ml 1044
    • Monounsaturated fat per 100 g / ml 6.7
    • Fat (total) per 100 g / ml 13
    • Polyunsaturated fat per 100 g / ml 2.5
    • Carbohydrates per 100 g / ml 26
    • Fiber pr 100 g/ml 0
    • Saturated fat per 100 g / ml 3.5
    • Protein pr 100 g/ml 7.1
    • Salt pr 100 g/ml 1.5
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 1.9
  • 2 Allergener

    • Egg ja
    • Melk ja
  • Anbefalt behandling

    min.temp -25.00ºC, max.temp -18.00ºC

Vis mer fra Salomon

Burger brød Homestyle
Burger brød Homestyle

Homestyle burgerbrød har et rustikk utseende. Surdeig og potetflak gir den ideele blandingen og gjør det mulig å servere en unik burgeropplevelse. Håndlagd sjarm med sprø skorpe på utsiden og myk innside.

Mer info
Hamburgerbrød Pretzel
Hamburgerbrød Pretzel

Myk og saftig konsistens som tiner raskt og gir en fantastisk smaks- og spiseopplevelse. Helt unikt i markedet.

Mer info
Dim Sum Miks 4 Varianter
Dim Sum Miks 4 Varianter

Hver eske består av 20 stk av hver av følgende varianter: Chik´n Money Bag, Vegetable Thai Samosa, Duck Spring Roll og Shrimp Sesam Wan Tan.

Mer info
Mozzarella Sticks
Mozzarella Sticks

Klassisk Mozarellasticks, laget av ekte Mozarellaost.

Mer info
Ølmarinerte Løkringer
Ølmarinerte Løkringer

Tykke fine løkringer med 9 % øl i paneringen, hel løk og meget god smak. Passer best i frityren men kan stekes i ovn også.

Mer info
Red&hot Jalapeno Cheese
Red&hot Jalapeno Cheese

Godt krydrede klassiske, røde jalapeno peppers i crispy brød hette, fylt med frisk kremost. Passer best i frityren men går utmerket i ovnen også.

Mer info
Peppers Cheddar Cheese
Peppers Cheddar Cheese

Jalapeno fylt med cheddarost, dekket med sprø panering.

Mer info