Pizzamel CLASSICA 00

Pizzamel CLASSICA 00

28x25kg Epd: 4202628

Classica er en melblanding av utvalgte typer av hvetekorn, innhøstet når enzym mengden er som størst med minimum 11,5 % protein. Melet er anbefalt å bruke med «direkte metoden» med middels lang hevetid i romtemperatur i ca 5-6 timer. Classica melet passer best for tilberedning av tradisjonell napolitansk pizza.

  • Ingredienser

    100% durumhvetemel 00 type

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kcal per 100 g / ml 353
    • Energy kj per 100 g / ml 1497
    • Fat (total) per 100 g / ml 2
    • Carbohydrates per 100 g / ml 72
    • Saturated fat per 100 g / ml 0.4
    • Protein pr 100 g/ml 11.5
    • Salt pr 100 g/ml 0
    • Sugars pr 100 g/ml 1
  • 2 Allergener

    • Gluten ja
    • Hvete gluten ja
  • Anbefalt behandling

    min.temp 15.00ºC, max.temp 25.00ºC

Vis mer fra Polselli

Pizzamel CLASSICA 00
Pizzamel CLASSICA 00

Classica er en melblanding av utvalgte typer av hvetekorn, innhøstet når enzym mengden er som størst med minimum 11,5 % protein. Melet er anbefalt å bruke med «direkte metoden» med middels lang hevetid i romtemperatur i ca 5-6 timer. Classica melet passer best for tilberedning av tradisjonell napolitansk pizza.

Mer info
Vivace Pizzamel
Vivace Pizzamel

Vivace er et mel av meget høy kvalitet med 13% protein som gir deig som er meget elastisk og enkel å jobbe med. Det er anbefalt og bruke lang heve tid 16-18 timer på kjøl, og er perfekt egnet for tilberedning av både tynnere og sprøere bunn Italiensk pizza, Foccacia og Pan pizza.

Mer info