Trøffelburger

Trøffelburger

Burger av 180 g premium storfekjøtt, bacon, grillet skogsopp med hvitløk, timian og trøffelolje, røkt cheddarost, trøffelmayo, premium burgerbrød.

Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g Salt
40g Løkpulver
40 g Hvitløkspulver
20 g Hvit Pepper
20 g Sort Pepper
150 ml Worchester saus

Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.

Grillet skogsopp med trøffel og timian
Ingredienser
6 kg Villsoppblanding i olje
100 g Hvitløksfedd
20 g Sort pepper
20 g Salt
1 bunt Timian fersk
20 ml Soyasaus
20 ml Olivenolje med hvit trøffel

Stek opp 6 poser villsoppblanding, sil av oljen på 5 av posene. Denne oljen er utrolig fin til steking, dressinger, m.m. tilsett resten av ingrediensene og brun på middels varme. Kjøl ned, varmes til servering.

Bestillingsliste

Mengde Produkt EPD Varenr
Premium burgerbrød 4594446 122314
Heinz Trøffelmayo 5976402 124940
Dijon Sennep 734988 8507
TABASCO® Buffalo saus 2552354 120418
Worcester Sauce 2713022 120690
ExV Olivenolje Hvit Trøffel 2459121 120215
Soyasaus eller 1753441 122830
Soyasaus 4737383 122832
Villsoppblanding 2725745 120708
Legg till bestillingsliste