Tortilla Enchilada Glutenfri

Tortilla Enchilada Glutenfri

  1. Rør sammen tacokjøtt, bønner og mais.  Fyll i tortilla og rull.
  2. Strø på reven ost, stek ca 15 min på 170 grader
  3. Varme chipotle salsasaus og salsa verde (hver for seg). Helles over (se bilde) eller server ved siden av.
  4. Pynt med soltørket paprika og frisk koriander
  5. Tilbered quinoa som anvist, server ved siden av.

 

Klikk her for versjon som ikke er glutenfri

  • Ingredienser

    • 0,042 kg Mission glutenfri tortilla 20 cm 12x6 stk
    • 0,07 kg Tacokjøtt Stekt
    • 0,05 kg Bønner Svarte
    • 0,025 kg Premium Mais
    • 0,02 kg Ost, reven
    • 0,05 kg Salsa Verde
    • 0,05 kg El Paradiso Chipotle salsasaus 6x2,8kg
    • 0,02 kg Soltørket Paprika strimlet
    • 1 g Koriander
    • 0,04 kg Quinoa Gourmand