Tortellini fylt med parmaskinke servert med grillet squash og parmesan, servert med antipasta buffet

Tortellini fylt med parmaskinke servert med grillet squash og parmesan, servert med antipasta buffet

Fløtesaus: Rør ut melet i kraften i en kjele. La det koke opp, pisk inn smøret etter hvert, tilsett tilslutt parmesanosten. Settes på kjøl eller frys.
Ved servering: Kok den frosne pastaen i ca 4-5 minutter.
Samtidig: Stek squashen i stekepannen, legg til litt ekstra smør og fløte på slutten. La alt smelte sammen - ikke ha høy varme. Tilsett den nykokte pastaen i stekepannen, rør rundt slik at pastaen blir dekket av ragu. Rør litt mer, tilsett salt og pepper og legg deretter opp på tallerken. Ta ut den helt avkjølte og nå stive sausen fra kjølen. Ta en iskuleskje eller spiseskje og lag en kule av sausen og plasser den kl 3 på tallerkenen. Prego!

Anbefales til:
Paradiso Salatbuffet