The Italian stallion

The Italian stallion

Burger av 180 g premium storfekjøtt, grillet parmaskinke, fritert ravioli fyllt med Grana Padano 22 mnd, hjemmelaget tomatsaus, paprikasalat, premium burgerbrød, urtedressing, ruccola.

Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g  Salt
40g Løkpulver
40 g  Hvitløkspulver
20 g  Hvit Pepper
20 g  Sort Pepper
150 ml Worchester saus

Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.

Tomatsaus 
Ingredienser
4,5 l  Heinz Chili saus
300 g Løk grovhakket
200 g Hvitløk finhakket
10 g  Maldonsalt
10 g  Sort pepper finmalt
10 ml Olje til steking 

Stek løk og hvitløk i oljen til gjennomsiktig. Tilsett tomatsaus, salt og pepper. Kok i 15 minutter og kjøl ned.