Burger av 180 g premium storfekjøtt, grillet parmaskinke, fritert ravioli fyllt med Grana Padano 22 mnd, hjemmelaget tomatsaus, paprikasalat, premium burgerbrød, urtedressing, ruccola.
Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg
Burgerdeig
13
Store egg
1 bunt
Bladpersille, finhakket
200 g
Dijon sennep Paradiso
150 g
TABASCO® Buffalo saus
20 g
Salt
40g
Løkpulver
40 g
Hvitløkspulver
20 g
Hvit Pepper
20 g
Sort Pepper
150 ml
Worchester saus
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.
Tomatsaus
Ingredienser
4,5 l
Heinz Chili saus
300 g
Løk grovhakket
200 g
Hvitløk finhakket
10 g
Maldonsalt
10 g
Sort pepper finmalt
10 ml
Olje til steking
Stek løk og hvitløk i oljen til gjennomsiktig. Tilsett tomatsaus, salt og pepper. Kok i 15 minutter og kjøl ned.