Teriyakilaks med nydampet asparges, og risnudler servert med Go-Tan Premium soyasaus

Teriyakilaks med nydampet asparges, og risnudler servert med Go-Tan Premium soyasaus

Mariner laksen i Ketjap manis og Teriayki med hakket hvitløk, ingefær og vårløk. Legg risnudlene i vann til de er myke, og skrell og blancher aspargesen på forhånd. Ved servering stek laksen i panne sammen med wok olje klaret smør og hvitløk - pensle med mer Teriyaki når den etterhvert blir ferdigstekt etter gjestens ønske. Man kan alternativt steke den i ovn på 160 grader penslet med Teiyaki saus før og etter steking. Damp nudlene 1 minutt i konveksjon eller dypp dem i litt varmt vann og rull opp på en stor gaffel og legg på tallerken. Plasser laksen og  ferdig stekt asparges som angitt på bildet - hell over soyasaus Premium og avslutt med litt urter og sitron eller lime.