Tapanadefylt lammestek med soppsaus og Couscous Middelhav

Tapanadefylt lammestek med soppsaus og Couscous Middelhav

Beine ut lammelåret. og fyll den med tapanade og hvitløk. Bind den sammen med bomulltråd. Gni den inn med litt olveolje og timian. Dekk den med plastfolie, og la den ligge på kjøl øver natten. Ta ut steken og la den temperere seg i romtemperatur samtidig som du varmer ovnen til 150 grader. Sett i et steketermometer og stek til den har en kjernetemperatur på 53 grader. La den hvile i minst 30 minutter før du skjærer den i skiver. Oppskift soppsaus: Stek løk og hvitløk sammen med skivet sjampinjong og urter i ca 8 minutter. Tilsett fløte, Touch of Taste kyllingfond og litt sjalottløkfond om man vil ha litt mer løksmak. Kok opp , jevnes og saltes. Smak eventuelt til med litt Tabasco hvitløk og timian. Hell sopp over lammeskivene og server med sausen på siden med Couscous Middelhav og grønnsaker.
  • Ingredienser