Spelt ravioli fylt med valnøtter

Spelt ravioli fylt med valnøtter

Lag sausen: spinat, løk, hvitløk, Monini Basilikumolje, vann og fløte kjøres med stav til passende konsistens. Skiv opp pære og stek i panne med smør og topp med Il Torrione Imperiale, skiv opp fennikel veldig tynt og hakk løk og hvitløk og ha opp i stekepanne med smør. Koke pastaen i 4 minutter - og legg i stekpannen sammen med fennikel miksen. Topp av med fløte og miks sammen. Server med sausen på bunn av tallerken, pæreskiver, ravioli med avslutting av fennikel, hakkede valnøtter og Crema di balsamico
  • Ingredienser

    • 0,15 kg Ravioli spelt valnøtter
    • 5,0 ml Balsamicoeddik Imperale
    • 10 ml Eddik Balsamicream
    • 5 ml Ex V Olivenolje IGP Toscano
    • 20 g fennikel skivet i 2 mm
    • 50 g pære skivet i 2 mm
    • 10 g spinat
    • 2 g hvitløk
    • 10 g løk hakket
    • 30 ml fløte
    • 2 g valnøtter
    • 20 ml vann
    • ExV Olivenolje Hvit Trøffel