Eddik balsamicream

Eddik balsamicream

3x500ml Epd: 2460061

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

  • Ingredienser

    Konsentrert, druesaft Aceto Balsamicoeddik di Modena IGP - Vineddik, Balsamico de Modena 20% (vin, vann, antioksidanter: sulfitter), konsentrert druemost, farge: karamell E150d (inneholder sulfitter, modifisert stivelse.

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi KJ 1131kJ
    • Energi Kcal 266kcal
    • Fett 0g
    • Mettet fettet 0g
    • Karbohydrater 64,9g
    • hvorav sukker 48,3g
    • Protein 2g
    • Salt 0,2g
  • 1 Allergener

    • Svoveldioksid eller sulfitter ja
  • Anbefalt behandling

    min.temp 4.00ºC, max.temp 30.00ºC

Vis mer fra Il Torrione

Balsamico Eddik
Balsamico Eddik

Balsamico IGP lagret og modnet på prisvinnende trefat som gir intens og balansert smak og aroma (søt og syrlig). Perfekt til salat, modne oster og frukt.

Mer info
Hvitvinseddik Pet
Hvitvinseddik Pet

Praktisk PET-flaske med hvitvinseddik til matlaging. Perfekt til dressing, marinader sylting og annet. God smak og nøytral farge.

Mer info
Italien Cheese Dressing
Italien Cheese Dressing

Unikt produkt, miks av Aceto Balsamico Di Modena IGP og Parmigiano Reggiano DOP: Kan brukes på sandwich, salater, kjøtt og grønnsaker, til ost og risotto. Brukes som en saus/dressing.

Mer info
Balsamico Vineddik
Balsamico Vineddik

Balansert, rik og kompleks smak, laget på en kombinasjon av vineddik og konsentrert druemost. Lagres på trefat i inntil 3 år.

Mer info
Hvitvinseddik
Hvitvinseddik

Hvitvinseddik med 6% surhetsgrad i delikate bordoleseflasker.

Mer info
Safran Crembalsam
Safran Crembalsam

Laget på 100 % druemost og smaksatt med ekte safran. Meget dekorativ, gul farge. Smakfull til sjømat, fisk, antipasta, salat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info
Rød Crema Balsamic
Rød Crema Balsamic

Laget på 100 % druemost og smaksatt med hibiskus. Meget dekorativ og smakfull. Blant annet på og til spekemat, antipasta, sjømat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info
Emilio Aceto Balsamico
Emilio Aceto Balsamico

En rik, «tykk» balsamico vinedikk fra Modena IGP som modnes sakte og tålmodig i prisvinnende trefat. Rik/sterk intens og søt ettersmak. Perfekt til modne oster og god spekeskinke, frukt (jordbær, melon, pærer), og desserter basert på iskrem, Ikke akkurat en hverdags «Aceto Balsamico di Modena IGP», men hvorfor gjemme den bort, når den kan nytes.

Mer info
Hvit balsamicream
Hvit balsamicream

Oppfølgeren til den store suksessen fra Il Torrione kommer nå på markedet! Kremet, hvit balsamico. Laget på hvit druemost og vineddik som er lagret 3 år på fat, deretter reduseres vannmengden betraktelig til den tykke konsistensen. Kun naturlig sødme.

Mer info
Balsamicoeddik Imperale
Balsamicoeddik Imperale

Laget på druemost fra Lambrusca-druer som deretter tilsettes 10-årig eddik og fermenteres. Modnes på fat for å oppnå fantastisk smak og aroma. Til slutt reduseres den naturlig før den fylles på flaske. Anbefales til salater, antipasta grønnsaker, som avslutting i sauser og til dressinger der man trenger en skikkelig fyldig og fin smak. Fantastisk å servere sammen med Monini og/eller Gaea olivenolje for å dyppe brødet i også.

Mer info
Balsamico hvit
Balsamico hvit

Omsider kommer også hvit, tradisjonell balsamico på markedet. Hvit druemost og vineddik lagres på fat i tre år. Til tross for 65 ulike eddiksyrer smaker produktet overraskende friskt, uten noen form for surhet i smaken. Perfekt for reduksjon i hvite sauser, dressinger, kalde sauser eller som tilbehør til salat.

Mer info
Balsamicoeddik
Balsamicoeddik

Balsamico vineddik lages av den søte Trebbianodruen, dyrket på åssider rundt Modena.

Mer info