Soyanudler med scampispyd, grønnsaker og sesamfrø

Soyanudler med scampispyd, grønnsaker og sesamfrø

Legg nudlene i vann til de blir myke. Bland nudlene med Premium soyasuas og sweet chili og litt wokgrønnsaker (følg oppskrift som er i oppskriftsbanken). Stek spydene i wokoljen sammen med sambal oelek og ta dem siden opp - forsett med wokgrønnsaker og avslutt med å blande inn nudlene når grønnsakene er ferdig. Ikke ha woken på varme når du blander inn nudlene - de brenner fast.. Legg opp som på bildet. Dekorer med urter, sesamfrø og lime, og server med Sweet chili dipsaus og mer soyasaus ved siden av.



  • Ingredienser

    • 0,050 kg Nudler Mie 1x6kg Go-Tan
    • 0,025 l Soyasaus premium 6x1 liter Go Tan
    • 0,025 l Sweet chili dip sauce 6x1liter Go-Tan
    • 0,001 l Olivenolje
    • 0,025 kg Scampi Tempura Butterfly 4X1 Kg Paradiso
    • 0,04 kg Wokgrønnsaker
    • 5 g sesamfrø
    • 25 g urter