Smurf

Smurf

Burger av 180 g premium storfekjøtt, bacon, grillet skogsopp med hvitløk, timian, karamellisert rødløk, salat, skivet blåmuggost, dijon mayo, premium burgerbrød.

Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g Salt
40g Løkpulver
40 g Hvitløkspulver
20 g Hvit Pepper
20 g Sort Pepper
150 ml Worchester saus

Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.

Grillet skogsopp med trøffel og timian
Ingredienser
6 kg Villsoppblanding i olje
100 g Hvitløksfedd
20 g Sort pepper
20 g Salt
1 bunt Timian fersk
20 ml Soyasaus
20 ml Olivenolje med hvit trøffel

Stek opp 6 poser villsoppblanding, sil av oljen på 5 av posene. Denne oljen er utrolig fin til steking, dressinger, m.m. tilsett resten av ingrediensene og brun på middels varme. Kjøl ned, varmes til servering.

Dijon mayo
Ingredienser
10 l Mayones
500 g Dijon mayo
20 g Maldonsalt

Rør maldonsalt og dijon inn i mayones.