Smurf
                        
                        
                            Burger av 180 g premium storfekjøtt, bacon, grillet skogsopp med hvitløk, timian, karamellisert rødløk, salat, skivet blåmuggost, dijon mayo, premium burgerbrød.
Haugen-Burger
Ingredienser	
10 kg	Burgerdeig
13		Store egg
1 bunt	Bladpersille, finhakket
200 g	Dijon sennep Paradiso
150 g	TABASCO® Buffalo saus
20 g		Salt
40g		Løkpulver
40 g		Hvitløkspulver
20 g		Hvit Pepper
20 g		Sort Pepper
150 ml	Worchester saus
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.
Grillet skogsopp med trøffel og timian
Ingredienser
6 kg 	Villsoppblanding i olje
100 g 	Hvitløksfedd
20 g 	Sort pepper
20 g		Salt
1 bunt	Timian fersk
20 ml 	Soyasaus
20 ml 	Olivenolje med hvit trøffel
Stek opp 6 poser villsoppblanding, sil av oljen på 5 av posene. Denne oljen er utrolig fin til steking, dressinger, m.m. tilsett resten av ingrediensene og brun på middels varme. Kjøl ned, varmes til servering.
Dijon mayo
Ingredienser
10 l		Mayones
500 g	Dijon mayo
20 g		Maldonsalt
Rør maldonsalt og dijon inn i mayones.