Quinoa-salat med glasert scampispyd

Quinoa-salat med glasert scampispyd

Quinoa: Mikse kyllingfond med vann. Kok opp og tilsett quinoakjernene. La koke 15 minutter under lokk. Tilsett salt og la svelle i 5 minutter. Scampi: Scampispydene grilles, ovnsbakes eller stekes. NB: Går meget raskt, ikke forstek disse og varm opp like før servering! Glaseres med kremet hvit balsamico like før servering.

Salat: Artisjokkene skjæres i 4 båter og vårløken hakkes. Blandes med grønn salat og soltørket tomat. Blandes med den ferdige quinoaen, litt hakket persille og olivenolje. Servér Quinoasalaten med scampispydet, toppet med noen ekstra dråper hvit og sort kremet balsamico.

Tips: Servér noen små skåler med Blue Dragon Sweet Chilisaus eller Hoisinsaus, alternativt Gotan Thai Coriander Woksaus!