Quesadilla med kjøtt, salsa og hvitløk

Quesadilla med kjøtt, salsa og hvitløk


Plasser tortillaen i en teflon panne, på et stekebord eller i en toastvarmer etc. Legg på ost, hvitløksbåter, pesto, picantesaus og tacokjøtt. La osten smelte. Legg en tortilla på toppen eller brett tortillaen. Snu Quesadillaen, og stek 1-2 minutter til. Kutt den opp i ”kakebiter”, server med mer dipp og evt rømme og guacomole.

Tips: Dette kan legges på kjøl som mice an place, og varmes opp når den skal serveres. Legg da bakepapir mellom.
  • Ingredienser

    • 1 stk Mission Hvetetortilla 30cm
    • 0,03 kg El Paradiso Picantesaus
    • 0,05 kg Tacokjøtt Stekt
    • 0,01 kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
    • 0,02 kg El Paradiso Cheddar Ostesaus
    • 0,003 kg Grillet hvitløk
    • 0,06 kg Revet ost
    • 10 g Casa California Guacamole Western Style
    • 20 g Rømme