Phad Thai med marinert kylling

Phad Thai med marinert kylling

  1. Bløtlegg nudlene ca en time i lunkent vann, eller tilbered som anvist på pakken.
  2. Mariner kyllingbryst eller -lår i satémarinade i et døgn, eller mindre.
  3. I wokpanne på høy temperatur: Ingefær, hvitløk, marinert kylling. La steke noen minutter. Hell over Tabasco Chipotle.
  4. Tilsett vårløk, Pak Choy og Thailandsk persille (eventuelt broccoli).  
  5. Visp egg for hånd. Skru ned varmen. Trekk innholdet i pannen til siden. Tilsett deretter egget i wokpannen, på den andre halvdelen. Stek forsiktig, som en omelett. Når det er blitt nesten stivt, rør forsiktig sammen.
  6. Tilsett nudlene og Black Bean-sausen. Rør om, ha i frisk koriander og legg opp med peanøtter på toppen.
  • Ingredienser

    • 0,025 kg Risnudler Phad Thai
    • 0,06 kg Kyllingbryst eller -lår
    • 0,02 l Asiatisk Saté BBQ-marinade
    • 2 g Hvitløk, hakket
    • 2 g Ingefær, hakket
    • 0,005 l TABASCO® Chipotle Sauce
    • 0,02 kg Vårløk, grovkuttet
    • 0,04 kg Pak Choy
    • 0,04 kg Thailandsk persille eller broccoli
    • 0,04 kg Egg
    • 0,05 l Woksaus Black Bean
    • Frisk koriander til pynt
    • Peanøtter til pynt