Pestobakt torsk med couscous grillet hvitløk og sauterte brekkbønner

Pestobakt torsk med couscous grillet hvitløk og sauterte brekkbønner

La torsken trekke i godt saltet vann i ca 15 minutter, avkjøl så torsken.  Legges i form, saltes og pepres på begge sider. Pesto trekkes over, før steking i ovn på 180 grader i ca 8 min. Kok opp vann (se mengde på pakken), hell over couscousen. La trekke i 8-10 minutter. De blancherte brekkbønnene sauteres lett i panne sammen med grillet hvitløk. Benytt høy varme, og sauter kun ca 1 minutt. Saltes lett etter smak. Couscousen mikses med litt fersk limesaft og olivenolje. Anrettes på tallerken, med brekkbønne- og hvitløksmiksen oppå. Legg opp den ferdige torsken på toppen, og ha gjerne et tynt lag ekstra pesto på. Hell over litt god, Gaea Kritsa olivenolje før servering!
  • Ingredienser

    • 0,025 kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
    • 0,05 kg Tipiak Cous-Cous Middelhav
    • 0,025 kg Paradiso Grillet hvitløk
    • 10 ml Gaea Kritsa Extra Virgin olivenolje
    • 0,12 kg Torskeloin
    • 0,05 kg Brekkbønner, blanchert og avkjølt
    • 0,01 kg Lime, frisk
    • Salt og pepper