Storkjokken Oppskrifter Foodservice Panzerotti med steinsoppsaus og bacon Kok pasta etter anvisning. Rør ut utblandet steinsoppbuljong roux og fløte. Varmes lett. Brun hakket bacon og villsopp i olje. Vend kokt panzerotti i den ferdige sausen. Strø over hakket bacon og revet parmesan. Ingredienser 0,08 kg Laboratorio Tortellini Panzerotti med Steinsopp 0,001 kg Hügli Steinsoppbuljong 0,001 l Ybarra Olivenolje kanne 0,2 dl Fløte 0,1 dl Roux (smør/mel jevning) 20 g Bacon, hakket 5 g Parmesan, revet 0,02 kg Villsoppblanding Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Laboratorio Tortellini Panzerotti med Steinsopp 1020734 3721 l Ybarra Olivenolje kanne 590836 3352 kg Villsoppblanding 2725745 120708 Legg till bestillingsliste Relaterte produkter Panzerotti med Steinsopp Surgital Olivenolje Ybarra Villsoppblanding Paradiso