Pansarotti med villsopp og bacon

Pansarotti med villsopp og bacon

Tilberedning
Kast grønnkål i olivenolje. Pass på at bladene er helt dekket i olje. Plasser disse utover ovnsbrett og strø over Maldonsalt. Stek på 180 °C i 6 minutter eller til bladene er sprø. Oppbevares i romtemperatur med papir under. Stek bacon i tørr panne. Når bacon er nesten sprøstekt, tilsett løk, hvitløk, sopp, timian. Stek til soppen har fått ønsket konsistens. Ha i fond, soyasaus og fløte, stek i ytterligere 5 minutter på middels varme. Smak til med salt og pepper.

Ved bestilling à la carte
Panzerotti kokes i rikelig med vann tilsatt 5 g Maldonsalt per liter i 3-4 minutter. Varm smør i en stekepanne, tilsett 150 g "soppblanding". Plasser soppblanding på tallerken, så Panzarotti. Toppes med ristede mandler og grønnkålchips