Økologisk Sedanini

Økologisk Sedanini "Frutti di mare"

  1. Sedanini kokes i rikelig med vann. Pastakoker eller stor kjele. 4-5 minutter.
  2. I en wokpanne (eller stekepanne): Smør, løk, fersk tomat, hvitløk og bacon eller saltet flesk (Pancetta). Freses noen minutter på middels varme.
  3. Ha i: Krabbekjøtt, laks og blåskjell. Hell i økologisk grønnsaksfond (mikses med vann 1:30) og fløte. Dampes / småkokes til ferdig.
  4. Tilsett hakket persille og den ferdigkokte pastaen. La putre på lav varme et minutt.
  5. Toppes på tallerken med ekstra hakket persille og basilikum + parmesan. Pynte med Il Torriones fantastiske safran-balsamico (denne er ikke økologisk).
  • Ingredienser

    • 0,075 kg Pasta Sedanini ØKO
    • 0,05 kg Smør
    • 0,02 kg Løk, hakket
    • 0,02 kg Tomat i terninger
    • 5 g Hvitløk, finhakket
    • 0,03 kg Bacon, saltet flesk eller Pancetta
    • 0,01 kg Krabbekjøtt
    • 0,08 kg Laks i terninger
    • 0,1 kg Blåskjell
    • 0,0015 l Økologisk grønnsaksfond, Touch of Taste
    • 0,025 l Fløte
    • 1 g Persille, hakket
    • Basilikum til pynt
    • Parmesan til topping
    • 5 ml Kremet safran-balsamico