Økologisk, kremet spaghetti med laks

Økologisk, kremet spaghetti med laks

  1. Kok pasta som anvist
  2. Tilbered laks etter ønske
  3. Stek løk, hvitløk, gulrot og paprika i smør og olivenolje, ha i laks.  
  4. Hell over fløten, miks inn spaghettien
  5. Pynt med parmesan, urter og kremet safran-balsamico
  • Ingredienser

    • 0,12 kg Paradiso økologisk spaghetti 5 kg
    • 0,02 kg Løk, økologisk, hakket
    • 5 g Hvitløk, økologisk, hakket
    • 0,04 kg Gulrot, økologisk, terninger
    • 0,04 kg Paprika, økologisk, terninger
    • 0,04 kg Laks, økologisk, terninger
    • 0,05 l Fløte, økologisk
    • 20 ml Safran Crema Balsamico
    • 5 g Parmesan, økologisk, revet
    • 0,02 l
    • 0,02 kg Smør, økologisk