Storkjokken Oppskrifter Foodservice Mangosalsa Tilberedning Finhakk mango sammen med resten av frukten og grønnsakene. Tilsett Heinz eplecidereddik, olje og topp med ekstra finhakket koriander. Ingredienser 15 ml TABASCO® sauce 300 g Paprika Rød Grillet Paradiso 50 ml Eplecidereddik 20 ml Extra virgin olivenolje Gaea 400 g Fersk mango 100 g Hakket rødløk 20 g Hvitløk hakket 10 g Spisskumin Koriander til topping Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr ml TABASCO® sauce 5029046 122978 g Paprika Rød Grillet Paradiso 2557122 120420 ml Extra virgin olivenolje Gaea 123208 3354 Legg till bestillingsliste Relaterte produkter TABASCO® Sauce 150 ml Tabasco Paprika Rød Grillet Paradiso Extra virgin olivenolje Ybarra